Dejligt feriehus i Bjerregård med gratis internet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Midtvej 39, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2203
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et virkeligt dejligt feriehus med god beliggenhed venter jer her på Midtvej 39 i Bjerregård. Sommerhuset ligger på en naturgrund i fredeligt område kun et par minutters gang fra købmanden. Feriehuset byder på masser af komfort samt en energibesvarende varmepumpe.

Feriehus i Bjerregård

Bjerregård ligger på den sydlige del af landtangen Holmsland Klit mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. I er altså omgivet af vand mod både øst og vest. Her er højt til himlen og masser af smuk natur, som indbyder til lange gåture i klit- og hedelandskabet. Ikke langt fra Bjerregård finder du Tipperne, som har et rigt natur- og fugleliv – Absolut et besøg værd!

Feriehus med gratis internet

Feriehuset er på 89m2 og beliggende på en 1.250m2 stor grund. Alle vægge og lofter er lyse, hvilket giver en rigtig god effekt kombineret med loft til kip. Der er trægulv i alle rum, bortset fra badeværelset. Der er 3 soveværelser i sommerhuset, 2 værelser med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge.

Det fine badeværelse er lyst og godt indrettet, der er gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine, hjørnespa og en sauna. Køkkenet er en del af stuen og indeholder de ting, som man har brug for bl.a. en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 85 L.

Den smagfuldt møblerede stue har en flot brændeovn, et fladskærms-TV og DVD, og en rigtig hyggelig alkove. Derudover er der gratis trådløst internet i feriehuset.

God lukket terrasse

Sommerhuset er omgivet af en stor lukket og delvist overdækket terrasse, der er perfekt til feriens udendørsliv. Her kan du i fredelige omgivelser nyde et glas hvidvin på en sommeraften eller nyde en kop kaffe og en god bog på en liggestol i læ for blæsten. Til de små er der en gynge på naturgrunden.

Der er 950 m til Vesterhavet og kun 400 m til den lokale købmand i Bjerregård.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2203

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus beliggende på stor grund med masser af plads til boldspil o.lign.
Hyggeligt indrettet til både de store, små og hunden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2007 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...