Hold ferie i sommerhus i Bjerregård ved Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 35, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2207
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Holder I ferie på Julianevej 35, får I et charmerende sommerhus i Bjerregård, tæt på stranden og klitterne. Feriehuset er hyggeligt indrettet med hvidmalede trævægge og rustikke fliser på gulvene. Fra stuen er der udgang til en virkelig dejlig overdækket terrasse.

Bjerregård strand – en skøn naturoplevelse.

Dette hyggelige sommerhus ligger ved en af Danmarks flotteste strande i Bjerregård, cirka 15 kilometer syd for den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Naturen er barsk og smuk, og inviterer til lange spadsereture på heden, i klitterne og ikke mindst ved den endeløse sandstrand.

Kører du en tur rundt i området, er Hvide Sande absolut et besøg værd. Her er mange gode forretninger, både dagligvareforretninger og specialbutikker. Gå en tur på havnen, eller nyd en kop kaffe og en is på kaj kanten.

Charme og hygge

Til en afslappende ferie, hører de rigtige rammer. Dette hyggelige og rustikt indrettede sommerhus er indrettet til netop det. Her er plads til 6 personer i de tre soverum.

Sommerhuset er indrettet med køkken i åben forbindelse med stuen. Her er hvidmalede træ vægge og lofter, samt et flot flisegulv. Stuen er hyggelig indrettet med brændeovn, fladskærm og gode møbler. Fra stuen er der udgang til terrassen.

Badeværelset har bruser og gulvvarme og indgang til pæn, stor sauna med bænke i 2 niveauer.

I sommerhuset får du desuden gratis trådløst internet.

Overdækket terrasse og carport

Fra stuen er der udgang til en dejlig overdækket terrasse, hvor du kan nyde den friske luft, selv på en blæsende dag. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill – så er det op til dig at få indkøbt bøfferne og rødvinen. Der er også tænkt på de små med gynge og sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2207

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schon etwas älter, aber trotzdem sehr schön. Wir waren zum zweiten Mal in diesem Haus und haben uns sehr wohl gefühlt. Es sind zwei Terassen vorhanden und ein Carport. Die Hauptterasse ist geschützt und nicht einsehbar. Zum Strand ist es nicht weit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein rustikales Ferienhaus,mit viel Sonnenlicht das dem Preis-Leistungsverhältnis entspricht und mit einer großen Küche, einem schönen Wohnzimmer und der Nähe zum Strand zu überzeugen weiß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gut aufgeteiltes Haus. Sehr gut in die Dünen integriert und dadurch nicht einsehbar. Man vermisst nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2005 / 1980

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...