Lækkert sommerhus til 12 personer, bygget i 2023

5
icon
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 54, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2228
12 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Dortheasvej 54 finder du dette skønne feriehus med seks dobbeltværelser, som alle har eget toilet og bad. Med bordtennisbord, udespa og trampolin kan I holde en aktiv ferie i sommerhuset. Og med kun 450 meter til Vesterhavet vil I meget hurtigt få den helt rigtige feriefornemmelse. Ideelt til familie og venner – og hunden er også velkommen. Der er ladestik til el-bil ved sommerhuset.

Ferieliv og afslapning i aktivitetshuset

Den praktiske planløsning er med til at gøre dette sommerhus helt specielt. De seks soveværelser med dobbeltsenge er placeret i feriehusets hjørner, så man kan trække sig tilbage i fred og ro – og alle har eget badeværelse, så der bliver heller ikke kø til bad eller tandbørstning.

Det rummelige og charmerende køkken/alrum bliver feriehusets hjerte. En lys og venlig indretning med brændeovnen midt i lokalet giver maksimal feriestemning. I det åbne køkken med kogeø kan I sammen tilberede lækre, hjemmelavede måltider, som indtages ved spisebordet. En snak over opvasken kan involvere både dem i køkkenet og dem, som endnu sidder ved bordet. Her kan I slutte af med et brætspil, før I trækker jer tilbage med en kop kaffe i sofagruppen. Skal konkurrencegenet plejes, kan I også tage et slag bordtennis efter middagen.

Feriehuset på Dortheasvej 54 har energibesparende varmepumper og ladestik til el-bil til rådighed, og slutrengøring er inkluderet i lejen, så der er tænkt på detaljerne for jer. Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Terrasser, udespa og trampolin

Udendørs kan du – ligesom indendørs – vælge afslapning eller aktiviteter når som helst, det passer dig. På den overdækkede terrasse kan I vælge at spise dagens måltider, eller I kan trække jer tilbage i skyggen, hvis solen bliver for stærk. I kan også slappe af i de komfortable liggestole, imens børnene leger i sandkassen eller hopper på trampolinen.

Med kun 450 meter til Vesterhavet vil stranden og bølgernes brus uden tvivl tiltrække jeres opmærksomhed. Her kan I tilbringe mange skønne timer med hunden i snor, slå smut og soppe i strandkanten, solbade eller tage en dukkert. Når I kommer tilbage til sommerhuset, kan I skylle sandet af under udebruseren i de varme måneder, og eventuelt slutte af i den varme udespa. Udebruseren kan benyttes fra april til november.

Tænd op i grillen og nyd et lækkert grillmåltid sammen, om så det er indkøbt eller hjemmefanget fisk eller andre lækkerier.

Naturoplevelser og udflugtsmuligheder

I det rolige Bjerregård er naturen omkring dig præget af vestkystens barske klima. Her finder du klitter med marehalm, lyng og bevoksninger med fyrretræer. Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand tiltrækker på alle årstider. Her kan du lægge hverdagens stress og jag bag dig.

I den nærliggende havneby, Hvide Sande, finder du et hyggeligt miljø omkring havnen med butikker, restauranter og caféer samt især mange fiskebutikker. Det er også et lokalt hotspot for vandsportsentusiaster. Uanset om det er surfing i Vesterhavet, SUB-boarding på Ringkøbing Fjord eller en omgang vandski eller lystfiskeri, er her mulighed for at få gode oplevelser med hjem.

Kulturelle aktiviteter som museumsbesøg, bunkerture, udflugter med guide er også til stede. Besøg for eksempel Lyngvig Fyr og nyd den unikke udsigt over fjord og hav, eller tag med på en guidet tur i bunkeren.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2228

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt stort feriehus med god indretning både inde og ude.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:180 / 1.424
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

6 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...