Hyggeligt sommerhus med brændeovn tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 436, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2232
5 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 436 finder I dette hyggelige sommerhus med brændeovn og overdækket terrasse. Sommerhuset ligger i den nordlige del af Bjerregård-området, ikke langt fra havet og købmanden.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og vaskemaskine

I dette skønne feriehus er der plads til op til 5 personer, og det er ganske ideelt for en lille familie eller for par, der gerne vil nyde ferietiden sammen.

Det åbne køkken- og stueområde indbyder til fælles madlavning og masser af samvær. Efter middagen klarer opvaskemaskinen resten for jer, mens I kan læne jer tilbage på sofaen med et glas vin.

I de stormende og kølige årstider sørger brændeovnen ikke kun for varme, men tilfører også en ægte feriestemning.

Nyd solen på den fine terrasse

Gennem stueområdet kommer I ud på den fine terrasse, hvor I rigtig kan nyde solens stråler. Her er tilhørende havemøbler, og om til de lune aftener står grillen klar.

Eftersom en del af terrassen er overdækket, kan I sidde udenfor selv i det mindre gode vejr og nyde den friske luft.

Kort afstand til stranden og købmanden i Bjerregård

Vil I hellere nyde solen på stranden, er der kun 350 meter fra huset op til det brusende Vesterhav. Mens I nyder den skønne natur og udsigten, har børnene rig mulighed for at lege i sandet og måske dyppe tæerne i vandkanten.

På stranden er der altid noget nyt at udforske, ligegyldig hvilken årstid I kommer på. Efter den lange gåtur kan I igen lade batterierne op til en ny dag, og måske betragte den flotte solnedgang fra toppen af klitterne.

Købmanden i Bjerregård ligger også blot en lille gåtur fra huset. Her finder I alt, hvad I har brug for i hverdagen, og om morgenen bliver der solgt nybagte rundstykker og morgenbrød.

Om sommeren har I også mulighed for at leje cykler hos købmanden, så I kan komme ud og udforske landskabet i det fine vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2232

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war jetzt im Spätherbst sehr schnell warm. Ich empfand es hygelig und für meine Bedürfnisse richtig gut. Ich überlege es nochmal zu mieten da der Weg über die Düne wirklich kurz ist. Der Kaufmann zu Fuss in einer 1/2 Std hin und zurück erledigt ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich hier um ein älteres aber sehr gepflegtes Ferienhaus in Holzbauweise.Es ist sehr gemütlich eingerichtet und ist für 6 Personen geeignet. Die Entfernung zum Strand beträgt ca.5 Minuten, der Kaufmann ist auch bequem zu Fuß erreichbar.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in bester Lage direkt hinter den Dünen mit nur kurzem Weg zum Meer. Gute Ausstattung mit Allem, was man für einen entspannten Urlaub an der Nordsee braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2020 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...