Hyggeligt sommerhus med brændeovn tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 436, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2232
5 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 436 finder I dette hyggelige sommerhus med brændeovn og overdækket terrasse. Sommerhuset ligger i den nordlige del af Bjerregård-området, ikke langt fra havet og købmanden.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og vaskemaskine

I dette skønne feriehus er der plads til op til 5 personer, og det er ganske ideelt for en lille familie eller for par, der gerne vil nyde ferietiden sammen.

Det åbne køkken- og stueområde indbyder til fælles madlavning og masser af samvær. Efter middagen klarer opvaskemaskinen resten for jer, mens I kan læne jer tilbage på sofaen med et glas vin.

I de stormende og kølige årstider sørger brændeovnen ikke kun for varme, men tilfører også en ægte feriestemning.

Nyd solen på den fine terrasse

Gennem stueområdet kommer I ud på den fine terrasse, hvor I rigtig kan nyde solens stråler. Her er tilhørende havemøbler, og om til de lune aftener står grillen klar.

Eftersom en del af terrassen er overdækket, kan I sidde udenfor selv i det mindre gode vejr og nyde den friske luft.

Kort afstand til stranden og købmanden i Bjerregård

Vil I hellere nyde solen på stranden, er der kun 350 meter fra huset op til det brusende Vesterhav. Mens I nyder den skønne natur og udsigten, har børnene rig mulighed for at lege i sandet og måske dyppe tæerne i vandkanten.

På stranden er der altid noget nyt at udforske, ligegyldig hvilken årstid I kommer på. Efter den lange gåtur kan I igen lade batterierne op til en ny dag, og måske betragte den flotte solnedgang fra toppen af klitterne.

Købmanden i Bjerregård ligger også blot en lille gåtur fra huset. Her finder I alt, hvad I har brug for i hverdagen, og om morgenen bliver der solgt nybagte rundstykker og morgenbrød.

Om sommeren har I også mulighed for at leje cykler hos købmanden, så I kan komme ud og udforske landskabet i det fine vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2232

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus,das natürlich durch die Nähe zum Stand optimal für lange Spaziergänge an diesem ist.
Das Haus ist mit allem ausgestattet was man so braucht.
Wir haben unsere Zeit hier sehr genossen und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super schönes, gemütliches Holz Sommerhaus wie man es in Dänemark erwartet. Auch wenn es etwas älter ist, ist es top gepflegt, geschmackvoll eingerichtet und es fehlt einem an nichts.

Nebst einer komplett und super ausgestatteten Küche mit Geschirrspüler, Waschmaschine und Kühlschrank mit Tiefkühler, hat es einfach alles für den perfekt Familienurlaub. Es sind genug Schlafplätze mit bequemen Betten sowie ein sehr sehr gemütliches Wohnzimmer mit Kamin und TV.

Dank schnellem WiFi wäre sogar so etwas wie Workation möglich.

Man kommt an, öffnet die Tür, der typische Holzhaus Geruch kommt einem entgegen 🙂 und man denkt nur "ich komme nach Hause" ich will hier nie wieder raus. Wir freuen uns schon auf den nächsten Urlaub in diesem Sommerhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus in dem wir uns sofort sehr wohl gefühlt haben. Die Ausstattung und Sauberkeit waren gut. Wir würden das Haus jederzeit wieder buchen und es auch unseren Freunden weiterempfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.220
Renoveret / Byggeår:2020 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...