Ferie i Danmark – Hyggeligt feriehus med gratis internet

3
icon
icon
icon

Kirstinevej 80, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2233
4 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her kan I holde jeres næste ferie i et lille, hyggeligt feriehus på Kirstinevej 80 tæt ved stort, fredet hedeområde, med lys og luft og masser af plads i den vestjyske natur i Danmark. Sommerhuset har en afskærmet terrasse og feriehuset har desuden gratis trådløst internet. Her er en meget fin indretning for 4 personer, og 2 hunde er også velkomne i feriehuset.

Praktisk indretning

Feriehuset i Bjerregård er renoveret i 2016 og kan rumme op til 4 personer. Her er en rigtig fin og lys træbeklædning, som giver et meget venligt indtryk.

Sommerhuset har en god, lille køkken- og spiseafdeling, som er gedigent møbleret samt en meget hyggelig opholdsafdeling, hvor brændeovn, TV og radio er befordrende for afslapningen på ferien i Danmark.

Det velholdte feriehus har 2 gode soveværelser med komfortable dobbeltsenge til 4 personer. Barneseng og barnestol findes naturligvis i sommerhuset, og her er desuden gratis trådløs internet.

Udendørs hygge på afskærmet terrasse

En stor, afskærmet og velmøbleret terrasse og beliggenheden på en god naturgrund i umiddelbar nærhed af et udstrakt fredet hedeareal gør oplevelsen af den storslåede natur på vestkysten af Danmark til noget helt særligt.

Sommerhuset er også udstyret med grill til familiens kulinariske udfoldelser. Måske I har fanget jeres egen fisk i Ringkøbing Fjord, som skal tilberedes til aftensmaden?

Her er desuden kun få minutters gang til den skønne sandstrand, som ligger 350 meter herfra, og ca. 1 kilometer til gode indkøbsmuligheder hos den lokale købmand, hvor I kan købe alt lige fra nybagte rundstykker fra bageren til lækkert grillkød, hvis heldet ikke var med jer på fisketuren. Større indkøb kan også klares i hvanebyen Hvide Sande, som byder på et udvalg af supermarkeder.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2233

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben nicht verstanden, warum dieses Haus nur 3 Sterne hat . Es ist ein sehr schönes, sauberes und gut ausgestattetes Haus . Auch das in diesem Haus das Rauchen erlaubt ist, konnte man nicht merken.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines gemütliches Ferienhaus welches mit allem notwendigen aus gestattet ist. Für 2 Personen mit Hund ideal. Tolle Radwege, kurzer Weg zum Meer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll eigerichtet und sehr gepflegt. Es bietet ausreichend Platz für eine vierköpfige Familie. Der Wohn- und Essbereich ist groß und sehr gemütlich eingerichtet. Die beiden Schlafzimmer haben eine ausreichende Größe und sind mit sehr bequemen Doppelbetten ausgestattet. Das Badezimmer ist recht klein, aber zweckmäßig eingerichtet. Zum Haus gehört noch eine schöne Terrasse, die mit Sonnenliegen und Esstisch ausgestattet ist.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...