Ferie i Danmark: Hyggeligt feriehus med gratis internet

3
icon
icon
icon
Kirstinevej 80, Bjerregård - Søg på husnr. B2233

Et lille hyggeligt feriehus tæt ved stort, fredet hedeområde, med lys og luft og masser af plads i den vestjyske natur i Danmark. Lukket terrasse med gode forhold for småbørn og hund. Huset har desuden gratis trådløst internet. Meget fin indretning for 4 personer.

Praktisk indretning

Huset blev renoveret i 2016 og kan rumme op til 4 personer. Fin lys træbeklædning, som giver et meget venligt indtryk. God lille køkken- og spiseafdeling, gedigent møbleret, og meget hyggelig opholdsafdeling, hvor brændeovn, TV og radio er befordrende for afslapningen på ferien i Danmark. 2 gode soveværelser med komfortable dobbeltsenge til 4 personer i dette rigtig velholdte feriehus. Barneseng og barnestol findes naturligvis i huset, desuden gratis trådløs internet.

Udendørs

Stor lukket og velmøbleret terrasse, rigtig praktisk, hvis man har småbørn eller hund med på ferien. Beliggenheden på en god naturgrund i umiddelbar nærhed af et udstrakt fredet hedeareal gør oplevelsen af den storslåede natur på vestkysten af Danmark til noget helt særligt. Huset er også udstyret med grill til familiens kulinariske udfoldelser. Her er desuden kun få minutters gang (ca. 350m) til den skønne sandstrand og ca. 1000m til gode indkøbsmuligheder hos den lokale købmand.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:54 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2016 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...