Velholdt feriehus til 6 personer i Vestjylland med sauna og garage

4
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2246
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et flot og velholdt feriehus på Humlegårdsvej 14 i Bjerregård med garage. Sommerhuset har en god og rolig beliggenhed på en naturgrund i det naturskønne Vestjylland. Her er en fin, delvis afskærmet, møbleret terrasse og gyngestativ og sandkasse for børnene og god plads til familiens hund.

Velholdt feriehus med sauna og brændeovn

Det hyggelige sommerhus har en indbydende indretning med træbeklædte lofter og vægge.

Det funktionelle og veludstyrede køkken er hjertet i sommerhuset og er i åben forbindelse med både spiseafdeling og den godt møblerede opholdsafdeling, hvor brændeovnen spreder hygge og indbyder til afslapning på ferien. Her er også en varmepumpe, som I med fordel kan benytte jer af. Her er også et fjernsyn, som kan tage DR1 og DR2.

For børnefamilien er der både barneseng og -stol. Sommerhuset har 3 fine dobbeltværelser med komfortable senge og på badeværelset er der gulvvarme og en sauna. Desuden er der en vaskemaskine, så I kan vaske tøj, hvis det bliver nødvendigt.

Stor naturgrund og garage

Sommerhuset er beliggende på en fin naturgrund, er omgivet af fyrretræer på de tre sider og giver både læ samt fred og ro på ferien. Her kan børnene og hunden udfolde sig på plænen eller i gyngerne og sandkassen og den fine møblerede terrasse med grill opfordrer til nydelse af naturen og den friske havluft. Terrassen er delvist afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden.

Bilen kan parkeres i garagen, som ligger i forlængelse af sommerhuset.

Fra sommerhuset er der 900 meter til stranden, hvor I kan gå skønne ture med familien og hunden. Den lokale købmand ligger 500 meter fra sommerhuset. Her kan I købe nybagte rundstykker til morgenbordet og lækkert kød til en hyggelig grillaften på terrassen i familiens selskab.

På den naturskønne Holmsland Klit i Vestjylland mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er mulighederne for oplevelser og aktiviteter utallige – besøg f.eks. den store fiskerihavn i Hvide Sande, eller hvad med bowling eller golf i Søndervig?

Det siger vores gæster om sommerhuset B2246

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gut ausgestattes Haus auf großem Grundstück mit Spielmöglichkeiten für Kinder. Große Garage.
Die Lage ist auch gut.
Ein wenig dunkel ist es im Haus.

DE
D.
sagde , Hannover

Das Haus liegt landschaftlich sehr gut. Es ist sehr gemütlich, sauber und bietet viel Platz.
Die Einrichtung und die Vollständigkeit der Küche sind beispielhaft. Garage ….Klasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Haus,sehr gepflegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.200
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, garage.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...