Kvalitetshus med sauna og udespa, lukket terrasse og hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Bilbergsvej 5, Bjerregård - Søg på husnr. B2254

Et lækkert kvalitetshus beliggende ud til et fredet areal i Bjerregård. Der er en god lukket terrasse, hvilket er ideelt til familien, som har børn og hund med. Huset er beskyttet af træer mod øst, og på terrasserne er der god mulighed for læ. Indretningen i huset er lys, moderne og indbydende.

Et flot kvalitetshus beliggende i fredelige omgivelser

Dette feriehus er perfekt for familien, som ønsker en ferie i et moderne, lyst og funktionelt feriehus. Der er 3 gode soveværelser og 2 lækre badeværelser. Der er udespa på terrassen og en sauna i det ene badeværelse. Husets varmepumpe og de energivenlige vinduer giver lavere el-omkostninger end i ældre huse. Og det flotte loft til kip giver både lys og luft, og det får huset til at virke større. Har man været en tur ved Vesterhavet er ild i brændeovnen en perfekt afslutning på dagen. Husets gode fladskærms-TV er velegnet til gode film og fodbold.

Perfekt med en lukket terrasse, når man har børn og hund

Feriehuset har nogle skønne terrasser, så du har rig mulighed for at sidde ude og nyde ferien. Den ene er stor, overdækket og delvist afskærmet, og en anden er helt lukket. En veltilberedt grillmiddag (gasgrill), og en aftendrink, mens man sidder i udespaen – med solnedgangen over klitterne og havets beroligende brusen i baggrunden, må være den ultimative afslapning.

Beliggenheden i det skønne Bjerregård er rigtig god. De omkringliggende træer giver beskyttelse for vinden så udsigten mod syd kan nydes. Vesterhavet er kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset. Hvide Sande er altid et populært stop, både for indkøb og byens restauranter, men også et yndet opholdssted for lystfiskere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.030
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...