Kvalitetshus med sauna og udespa, lukket terrasse og hund tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
3948
Bilbergsvej 5, Bjerregård - Søg på husnr. B2254

Et lækkert kvalitetshus beliggende ud til et fredet areal i Bjerregård. Der er en god lukket terrasse, hvilket er ideelt til familien, som har børn og hund med. Huset er beskyttet af træer mod øst, og på terrasserne er der god mulighed for læ. Indretningen i huset er lys, moderne og indbydende.

Et flot kvalitetshus beliggende i fredelige omgivelser

Dette feriehus er perfekt for familien, som ønsker en ferie i et moderne, lyst og funktionelt feriehus. Der er 3 gode soveværelser og 2 lækre badeværelser. Der er udespa på terrassen og en sauna i det ene badeværelse. Husets varmepumpe og de energivenlige vinduer giver lavere el-omkostninger end i ældre huse. Og det flotte loft til kip giver både lys og luft, og det får huset til at virke større. Har man været en tur ved Vesterhavet er ild i brændeovnen en perfekt afslutning på dagen. Husets gode fladskærms-TV er velegnet til gode film og fodbold.

Perfekt med en lukket terrasse, når man har børn og hund

Feriehuset har nogle skønne terrasser, så du har rig mulighed for at sidde ude og nyde ferien. Den ene er stor, overdækket og delvist afskærmet, og en anden er helt lukket. En veltilberedt grillmiddag (gasgrill), og en aftendrink, mens man sidder i udespaen – med solnedgangen over klitterne og havets beroligende brusen i baggrunden, må være den ultimative afslapning.

Beliggenheden i det skønne Bjerregård er rigtig god. De omkringliggende træer giver beskyttelse for vinden så udsigten mod syd kan nydes. Vesterhavet er kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset. Hvide Sande er altid et populært stop, både for indkøb og byens restauranter, men også et yndet opholdssted for lystfiskere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.030
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...