Lyst og venligt sommerhus i Danmark nær hav og klitter

3
icon
icon
icon

Dortheasvej 46, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2257
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt sommerhus med lys og venlig indretning og plads til 6 personer. Børnevenligt med gyngestativ og en god, delvis afskærmet og delvis overdækket terrasse. Fin beliggenhed på en naturgrund i den skønne vestjyske natur ved Vesterhavet med få hundrede meter til klitter og dejlig sandstrand.

Lyst og dejligt indrettet sommerhus i Danmark

Det åbne- og funktionelt indrettede køkken i forbindelse med stue med komfortabel spiseafdeling og hyggeligt opholdsområde med hjørnesofa og brændeovn er hjertet i dette klassiske sommerhus. Især lystfiskere vil blive glade for den separate fryser, men det er også udstyret med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De store vinduespartier giver et godt lysindfald, så I kan lægge et puslespil ved spisebordet eller læse en god bog ved den knitrende ild i brændeovnen.

Der er 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med køjesenge, samt et praktisk badeværelse med gulvvarme. I stue og soveværelser er der gulvtæppe. For børnefamilien er her både barneseng og -stol, og vaskemaskinen skal også nok komme i brug, hvis du har børn med på ferien.

Kort afstand til klitter og strand

Med kun få minutters gang til den fine sandstrand i Bjerregård er dette sommerhus på Dortheasvej 46 det ideelle udgangspunkt for trave- eller badeturene, og den møblerede, afskærmede og delvis overdækkede terrasse er et skønt sted at nyde solen, naturen og den friske havluft. For børnene findes gyngestativ og sandkasse.

Ferie i Bjerregård

Beliggenheden på Holmsland Klit opfordrer til udflugter i omegnen, hvor der findes adskillige aktiviteter og oplevelsestilbud, for eksempel surfing, golf, lystfiskeri, shopping og alt indenfor det kulinariske spektrum. Den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet byder i området imellem Nymindegab og Hvide Sande på det hele – også naturoplevelser i den helt specielle vestjyske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2257

DE
D.
sagde , Deutschland

Süßes kleines Ferienhaus so wie man Dämenark von früher kennt. Super bequem und mit allem ausgestattet was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus = super Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches Ferienhaus mit windgeschützter Terrasse in ruhiger Lage da es etwas abseits der Straße liegt. Es sind ca. 500m bis zum Strand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (93 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...