Lyst og venligt sommerhus i Danmark nær hav og klitter

3
icon
icon
icon

Dortheasvej 46, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2257
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et dejligt sommerhus med lys og venlig indretning. Børnevenligt hus med gyngestativ og en god, delvis afskærmet og delvis overdækket terrasse. Fin beliggenhed i den skønne natur ved Nordsøkysten i Danmark med få hundrede meter til klitter og dejlig sandstrand.

Lyst og dejligt indrettet sommerhus i Danmark

Et lyst og funktionelt køkken med opvaskemaskine, der er forbundet med spiseafdeling og den særdeles hyggelige opholdsafdeling, hvor brændeovnen luner og underholdningen sikres af TV/parabol, DVD-afspiller, CD-radio og trådløst internet, som benyttes gratis. For børnefamilien er her både barneseng og -stol, og 3 gode soveværelser giver god plads til 6 personer.

Kort afstand til klitter og strand

Med kun få minutters gang til den fine sandstrand i Bjerregård er dette sommerhus det ideelle udgangspunkt for trave- eller badeturene, og den møblerede, afskærmede og delvis overdækkede terrasse er et skønt sted at nyde solen, naturen og den friske havluft. For børnene findes gyngestativ og sandkasse. Beliggenheden på Holmsland Klit opfordrer til udflugter i omegnen, hvor der findes adskillige aktiviteter og oplevelsestilbud, f. eks. surfing, golf, lystfiskeri, shopping og alt indenfor det kulinariske spektrum.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.300
Renoveret / Byggeår:2010 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (93 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...