Lækkert sommerhus med spa, sauna og hyggelig udepejs

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 10, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2278
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Rauhesvej 10 står dette moderne og nyrenoverede sommerhus og venter på jer. Ud over den lækre og kvalitetsbevidste indretning med både sauna og spabad, den lynhurtige internetforbindelse og den hyggelige udepejs, får I også en fantastisk beliggenhed få minutters gang fra både strand og indkøb.

Lækre og nyrenoverede omgivelser med spabad og sauna

Fra første ferieøjeblik vil I blive budt varmt velkommen i de lækre og nyrenoverede omgivelser, der udstråler kvalitet og luksus i bedste stil. De hvide vægge og lofter gør indretningen dejlig rummelig og får rummene til at virke endnu større, og gennem vinduerne bliver det flotte opholdsrum oplyst af solens stråler.

De mange små detaljer giver et helt personligt præg og gør, at I straks vil falde til i det nye hjem for ferien. Spisestuen ligger i forbindelse med køkkenet, og her bliver der tid til masser af dejlige familiestunder med fælles madlavning, hjemmelavede feriemåltider og sene aftener på sofaen foran den knitrende brændeovn.

Som prikken over i’et er badeværelset udstyret med både spabad og sauna, så I for alvor kan sætte afslapningen i fokus og lade hverdagens strabadser ligge derhjemme, og efter en lang gåtur langs strandkanten eller gennem klitlandskabet er det også den perfekte måde at få varmen på igen.

Strandnær beliggenhed og skøn terrasse med udepejs

Den skønne og strandnære beliggenhed giver anledning til mange forfriskende udflugter til det brusende Vesterhav, og om sommeren kan I trække i badetøjet og hoppe en tur i bølgerne, når solen rigtig varmer.

På husets terrasse er der også masser af mulighed for at slappe af og nyde det gode vejr i liggestolene, og rundt om havebordet kan I nyde et koldt glas rosévin, inden grillen tændes, og der gøres klar til en lækker feriemiddag. Efter maden kan dagens feriebilleder hurtigt deles med dem derhjemme via den lynhurtige internetforbindelse.

Foran varmen fra udepejsen kan I betragte den smukke aftenhimmel, mens solen går ned bag klittoppene, inden I rykker ind på sofaen og lader dagens sidste timer rinde ud på bedste vis.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2278

DE
D.
sagde , Deutschland

Seit 30 Jahren buchen wir bei Esmark.
Dieses Haus hat uns sehr gefallen. Es hat eine ruhige Lage. Der Strand ist gut zu erreichen.
Die Wohnatmosphäre ist ansprechend
Die Küche ist umfangreich ausgestattet. Es fehlt eigentlich nichts.
Für Kinder gibt es reichlich Spielmaterial.
Die Betten versprechen bequemen und erholsamen Schlaf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus in ruhiger Lage, gut ausgestattete Küche, großes Badezimmer und schöne Terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:119 / 1.609
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...