Hyggeligt 4 personers feriehus tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 428, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2287
4 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt feriehus med en lys og pæn indretning, der får det til at fremstå rummeligt og indbydende. På køligere dage vil du sikkert nyde varmen fra brændeovnen efter en frisk gåtur på stranden. Og på solskinsdagene indbyder den lukkede terrasse til afslapning, solbadning og grillhygge.

Hyggeligt feriehus til 4 personer – perfekt til en ferie med familien

Feriehuset blev renoveret i 2015, så indretningen ikke alene er lys og pæn, men også tidssvarende. Især rummet med stuen, spiseafdelingen og det åbne køkken indbyder til kvalitetstid med familien under en velfortjent ferie. Her kan I sammen hygge Jer med madlavingen, og efter en tur til stranden kan I sætte Jer godt til rette og se en god film.

I feriehuset er der desuden gratis trådløst internet, så du kan holde dig opdateret og planlægge feriens udflugter.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden

Den dejlige beliggenhed vil sikkert være et stort plus under ferien. Området er nemlig dejlig roligt, og det er derfor et populært feriemål især for familier. Derudover er den omkringliggende natur med hede og klitter et smukt syn, der kendetegner det vestjyske. Og som prikken over i’et er der kort afstand til Vesterhavet og den skønne strand, der hver dag indbyder til gåture, leg og afslapning.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2287

D.
sagde , Danmark

Et pænt vedligeholdt hyggeligt ældre sommerhus med flere terrasser/lækroge. Flotte havemøbler/møbler. Kort gåafstand til stranden. Huset fremstod som perfekt rengjort ved ankomst.Dejlig ugeneret grund.

D.
sagde , Danmark

Rigtig fintSoverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2015 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...