Luksusferiehus til den store familie tæt på stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 335, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2292
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt luksusferiehus tæt på stranden i Vestjylland. Huset er rummeligt og velindrettet, så det egner sig til den store familie. På det store badeværelse er der både sauna og et spabad til 6 personer. Derudover er der gode afskærmede og delvist overdækkede terrasser til hyggelige grillaftener.

Luksusferiehus til en skøn familieferie

Fremragende indrettet luksusferiehus til den store familie med veludstyret køkken og store lyse spise- og opholdsafdelinger med gedigne møbler og brændeovn, som sammen med TV og stereoanlæg vil være det naturlige samlingspunkt efter dagens aktiviteter. For optimal afslapning står det store 6 pers. standvandsspa og den rummelige sauna til rådighed i wellness-afdelingen.

Huset opvarmes bl.a. med en energibesparende varmepumpe, der holder strømomkostningerne nede.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden

Feriehuset ligger i et dejligt roligt område tæt på stranden, hvor du kan nyde dejlige gåture langs vandet eller nyde solens stråler, mens børnene leger i sandet.

Ved feriehuset er der afskærmede og delvist overdækkede terrasser, som er udstyret med gode havemøbler og liggestole, så du også her kan slappe af i solen. Og naturligvis er der også en grill til de kulinariske tryllerier på hyggelige grillaftener.

For familiens små er der både gyngestativ og sandkasse at tumle med, og har I en lystfisker i familien, er feriehusets store fryser (82L) perfekt til den del af fangsten, som I ikke spiser straks. De øvrige attraktioner på Holmsland Klit – f.eks. den store fiskerihavn i Hvide Sande – skal naturligvis også opleves.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2292

D.
sagde , Danmark

Rigtigt fint og hyggeligt hus med super afstand til stranden. Dejligt lyst og stort køkken og skønt det var i et med stuen.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.300
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab, fryser (88 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...