Velholdt 6-personers sommerhus ved Bjerregård Strand

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 66, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2297
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt og velholdt sommerhus med fin beliggenhed kun få hundrede meter fra stranden finder I her på Dortheasvej 66. Rygning og husdyr er ikke tilladt i sommerhuset. Feriehuset har en delvist overdækket og godt afskærmet terrasse mod syd.

Bjerregård Strand er et godt udgangspunkt

I sommerhuset bor I på landtangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, ca. 15 km syd for Hvide Sande. Tag en tur til Hvide Sande og spis en is, mens du nyder stemningen på havnen. Her er gode specialforretninger og restauranter, og sæsonen igennem mange forskellige spændende arrangementer. Vandsport i alle afskygninger finder du også i Hvide Sande, besøg f.eks. kabelparken og prøv kræfter med vandski eller wake boarding. Er du til længere ture, er Legoland selvfølgelig et oplagt mål for store og små legebørn.

Rummelig opholdstue med brændeovn

Dette dejlige sommerhus har god plads til 6 personer, og er et dejligt udgangspunkt for en god ferie. Sommerhuset har 3 soveværelser med gode boksmadrasser og skabsplads. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt indgang til feriehusets sauna. Flot og veludstyret køkken med alt hvad du skal bruge i den daglige husholdning, bl.a. opvaskemaskine og keramisk komfur. Køkkenet er i åben forbindelse med den hyggelige stue, der er indrettet med gode møbler, fladskærm og trægulve. Hyg dig med gode venner og familie i spisekrogen eller slap af i lænestolen med en god bog, mens ilden knitrer i brændeovnen. Til sommerhuset hører også en energibesparende varmepumpe og gratis trådløst internet.

Overdækket terrasse

Fra stuen er der udgang til den sydvendte og afskærmede terrasse. Terrassen er delvist overdækket, og perfekt til en afslappende dag i skyggen eller en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

*Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset B2297

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr gemütlich,besonders das Sofa. Die Einrichtung war okay,die Spülmaschine und die Sauna hat mir gut gefallen. Der Ofen gab eine gute Wärme und ließ sich leicht reinigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit vielen Entspannungsmöglichkeiten. Große Couch zum entspannen und lesen.
Wellness mit Sauna rundet das ganze perfekt ab.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein wunderschönes Haus . Großzügig in den Räumen und tolle Möbel. Spontane Strandbesuche sind super, weil der Weg kurz ist . Wir sind in den 2 Wochen richtig runter gekommen RELAXZEIT pur.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.450
Renoveret / Byggeår:2009 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...