Skønt feriehus med wellness-afdeling nær Vesterhavet.

4
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 59, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2319
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Et godt feriehus, lys og venlig indretning. Huset har 2 dejlige afskærmede terrasser, den ene delvist overdækket med udsigt til klitterne ved Vesterhavet, kun 100 m fra huset. Dejlig wellness-afdeling til afslapning på ferien.

Feriehus med wellness

Lys og indbydende indretning med gedigen møblering og godt lysindfald i den rummelige stue, hvor en dejlig brændovn spreder hyggestemning. I stuen finder i også en SmartTV til at streame film. Det lyse og veludstyrede køkken er et naturligt centrum i huset med forbindelse til både spise- og opholdsafdeling, wellness-badeværelset med sauna og spa og gulvvarme samt gæstetoilettet.

100 meter til Vesterhavet

Fra de meget fine, møblerede og afskærmede terrasser er der en enestående udsigt til klitterne ved Vesterhavet, hvor skønne vidtstrakte sandstrande indbyder til badning eller lange traveture. Til de kulinariske udfordringer på udendørs hyggeaftener står husets grill parat. De mindste i familien har en stor sandkasse og gyngestativ til rådighed.

OBS!: Kat er ikke tilladt i huset

Det siger vores gæster om sommerhuset B2319

D.
sagde , Danmark

Helt perfekt feriehus, med den perfekte beliggenhed. Super god service fra udlejningsfirmaet. Vi havde problemer med boblebadet, men da vi tog på tur og kom hjem, senere på dagen, var det fixet. Utrolig venligt personaleSoverum:4
Bolig-/Grundareal:88 / 1.300
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...