Dejligt sommerhus m. skøn terrasse, midt i klitterne og tæt på havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 56, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2325
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et flot og løbende renoveret sommerhus med en skøn beliggenhed. På den delvist overdækkede terrasse kan du uforstyrret nyde de dejlige omgivelser. Huset er smagfuldt møbleret og fremstår lyst og venligt. Den flotte brændeovn giver både hygge og varme. Huset byder desuden på sauna og selvfølgelig trådløst internet.

Sommerhus-hygge med brændeovn og sauna

Sommerhuset er bygget i 1985 og løbende renoveret, så det i dag fremstår hyggeligt og indbydende. Den gode og lyse stue er sammenhængende med køkkenet. Køkkenafdelingen er udstyret med opvaskemaskine, mikroovn og en fryser på 10 l.

De 3 soveværelser har lyse trælofter og trævægge. 2 af værelserne har dobbeltsenge og det sidste har 2 enkeltsenge. Badeværelset byder på bruseniche, gulvvarme og sauna. Stuen er særdeles hyggelig og brændeovnens knitren kan nydes fra spisebordet.

En varmepumpe i huset er med til at holde energiomkostningerne nede.

Skøn og ugeneret terrasse med udsigt over klitlandskabet

Få sommerhuse har en så skøn og aldeles uforstyrret terrasse som dette hus. En nærliggende klit danner både læ og giver privatliv der. Terrassen er desuden delvis overdækket, hvilket forlænger “ude-tiden”. Den ultimatime nydelse må være en skøn grill-middag her med solnedengangen og det brusende Vesterhav i baggrunden. På en aften-tur over klitterne til stranden kan man rigtig nyde og mærke naturen.

Bjerregård – skønt ferieområde lige bag klitterne

Bjerregård er et ideelt ferieområde med en storslået natur tæt på både hav og fjord og med store fredede arealer inden for gåafstand. Lige bag klitterne, væk fra vejen – og igennem det skønne ferieland løber en cykelsti – helt fra Nymindegab til Søndervig. Hvide Sande er kun ca. 15 km væk og her finder du gode muligheder for shopping og restaurantbesøg. Den ivrige lystfisker har ligeledes gode muligheder for fiskeri i både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet – f.eks. ved slusen i Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2325

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus ist für mich das beste hatte schon sehr viele Ferienhäuser, alles da was man braucht , Küche super ausgestattet, Betten super Badezimmer gut, Terrasse super, genug Liegen Stühle Tische alles vorhanden, ein Haus zum wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr ruhig gelegenes Haus, dass sehr schön eingerichtet ist. Dies liegt am Ende einer Sackgasse. In der modernen Küche mangelt es an nichts. Auf den beiden Terrassen lässt es sich je nach Wetter die Zeit genießen. Wir haben super geschlafen. Wenn das Haus im nächsten Jahr in der Zeit verfügbar wäre, würden wir wiederkommen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus. Ruhige Lage.Einkaufsmöglichkeiten und Strand in der Nähe.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.322
Renoveret / Byggeår:2000 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...