Hyggeligt sommerhus med sauna og brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2367
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt og meget velplejet sommerhus på 90 m2, smagfuld indretning og flot møblering. Skøn beliggenhed på en rolig 2.000 m2 stor naturgrund. I huset finder I bl.a. brændeovn, sauna og spabad. Gratis trådløst fiberinternet.

Hyggeligt sommerhus med sauna og brændeovn

Sommerhuset er bygget i 2002 og der er kommet nyt køkken samt nyt badeværelse i 2022. Mange vil betegne dette sommerhus som et rigtigt, typisk, dansk sommerhus. Der er plads til 6 personer i de i alt 3 soveværelser. Alle værelser er med trægulve, 2 værelser er med dobbeltseng og det sidste med 2 enkelt senge. Derudover har huset en hyggelig alkove og en åben hems med madrasser.

Husets dejlige badeværelse er med gulvvarme, bruseniche, hjørnespa og sauna. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine og 61 l fryser. Der er også gulvvarme i køkkenet. Stuen er rigtig hyggeligt og smagfuldt indrettet. Den dekorative og praktiske brændeovn er godt placeret mellem køkken, spiseafdeling og selve stuen, så den effektivt kan sprede både varme og hygge. Der er desuden fladskærm-TV, DVD og gratis trådløst internet i huset.

Naturgrund og skønne terrasser

Huset har 2 gode og læfyldte terrasser, så man kan opholde sig udendørs mange timer om dagen. Den delvist overdækkede og lukkede terrasse er særdeles velegnet til hyggelige grillaftener. Fra dette sommerhus er der kun 800 m til Vesterhavet og den dejlige sandstrand. Er man til lystfiskeri er Hvide Sande et sandt eldorado, her finder I også et godt udvalg af restauranter og butikker.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...