Moderne feriehus med god beliggenhed i roligt område

4
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 13, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2369
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Lækkert og velplejet sommerhus med alt hvad I kan ønske jer til en vellykket ferie med børn og hund. Beliggende i et naturskønt og roligt område finder I dette nydelige feriehus, hvorfra I bare har 800 meter til Danmarks største swimmingpool, Vesterhavet, hvor både to- og firbenede kan nyde en frisk dukkert. På de køligere dage venter jer afslapning med spa og sauna.

Flot og velovervejet feriehus med både spabad og sauna

Det dejlige feriehus er bygget med omtanke for kvalitet og funktionalitet, så I ikke skal tænke på andet end at nyde ferien med hinanden, grillaftener på terrassen og hyggelige udflugter i området. Her kan bo op mod 6 feriegæster og 2 kæledyr. På Bilbergsvej 13 vil I hurtige kunne føle jer godt tilpas.

Her er 3 soverum samt 2 badeværelser, hvoraf det største indbyder til afslapning med spa og sauna. Atmosfæren er rar med loft til kip, rolige farver og store vinduespartier mod syd. De store vinduespartier i køkkenalrummet giver et fantastisk naturligt lysindfald.

Stue, køkken og spiseområde er smeltet sammen til ét rum, og her vil I helt sikkert kunne tilbringe mange timer sammen. I det åbne køkken finder I alle faciliteter til at frembringe lækre måltider – eventuelt en temaaften med lækre saftige burgere. Her kan I have mange hyggelige stunder i køkkenet, omkring spisebordet eller i stuen med brætspil eller filmhygge – alt imens brændeovnen spreder varme og hygge. Herfra har I adgang til den lukkede terrasse.

Dejlige terrasser, hvor du kan nyde den rolige beliggenhed

Med dette feriehus er I sikre på at kunne nyde udelivet i fulde drag. I får nemlig både en åben og en lukket terrasse, hvor de lange lyse nætter kan nydes med grillet fisk og kølig hvidvin. Den lukkede terrasse er desuden ideel for småbørn og hund, så I kan slappe af og nyde solen uden bekymringer.

Feriehuset er roligt beliggende i det naturskønne Bjerregård – et af vores mest populære ferieområder. Og når der står udflugt på programmet, er der bare 18 kilometer til den autentiske fiskerihavn i Hvide Sande, hvor I kan gå på shopping, handle fisk til grillen eller nyde en lækker middag på en af byens gode restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2369

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gut aufgeteilte, komplett ausgestattetes Und geschmackvoll. Eingerichtetes Ferienhaus. Für Familien mit Hund sehr zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ruhig gelegenes Ferienhaus, in dem es an nichts fehlt. Waren jetzt zum 2.Mal dort und kommen im September wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist super ausgestattet! Uns fehlte es an nichts!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.030
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...