Moderne feriehus med god beliggenhed i roligt område

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 13, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2369
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus, der er bygget med omtanke for kvalitet og funktionalitet, så du ikke skal tænke på andet end at nyde ferien med gåture til stranden, grillaftener på terrasserne og hyggelige udflugter i området.

Flot og moderne feriehus med både spabad og sauna

Lækkert hus fra 2015 med alt hvad man kan ønske sig til en vellykket ferie med børn og hund. På sommerdage har I bare 800 meter til Danmarks største swimmingpool, Vesterhavet, hvor både to- og firbende kan nyde en frisk dukkert. Og kommer I på den kolde årstid, kan en gåtur langs stranden være god opvarmning til en eftermiddag eller aften med afslapning i spa og sauna.

Dejlige terrasser, hvor du kan nyde den rolige beliggenhed

Med dette feriehus er du sikker på at kunne nyde udelivet i fulde drag. I får nemlig både en åben og en lukket terrasse, hvor de lange lyse nætter kan nydes med grillet fisk og kølig hvidvin. Den lukkede terrasse er desuden ideel for småbørn og hund, så du kan slappe af og nyde solen uden bekymringer.

Huset er roligt beliggende i det naturskønne Bjerregård – et af vores mest populære ferieområder. Og når der står udflugt på programmet er der bare 18 km til den autentiske fiskerihavn i Hvide Sande, hvor I kan gå på shopping, handle fisk til grillen eller nyde en lækker middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2369

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, aber gemütliches Ferienhaus für jede Jahreszeit in Dänemark.
Ziemlich uneinsehbares, großes Grundstück mit schönen Spielmöglichkeiten.

DE
D.
sagde , Bad Segeberg

Modernes Ferienhaus,ideal für Familien mit Hund

Das Ferienhaus ist modern und zwecksmäßig eingerichtet. Die Raumaufteilung gut. Es ist ein Whirepool, Kamin sowie Sauna vorhanden. Die Ausstattung der Küche ist zweckgemäß und reichte für uns 4 Personen perfekt aus. Wer eine Suppe kochen möchte, sollte sich einen großen Topf mitbringen oder bei Esmark ausleihen – so als Tipp.

Die Betten sind in Ordnung , etwas weich- typisch für dänische Ferienhäuser. Man kann aber gut schlafen. Die Umgebung ist ruhig.

Die Terasse ist eingezäunt – perfekt für Hundebesitzer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus befindet sich in einem modernen und einwandfreiem Zustand. Die Lage ist ruhig und privater als vergleichbare Häuser in der Umgebung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.030
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...