Feriehus med lukket terrasse, brændeovn og varmepumpe

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 415, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2394
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 415 ligger dette hyggelige feriehus på Holmsland Klit – tæt på Vesterhavet. Det er velholdt og indbydende og danner således gode rammer om en skøn ferie med masser af frisk luft og ro. Der er en god lukket terrasse, hvilket er perfekt, hvis du har hund. Og indenfor har du både brændeovn og varmepumpe.

Et godt feriehus med en indbydende lukket terrasse mod vest

I dette feriehus i Bjerregård, kun få minutters gang fra Vesterhavet, er rammerne tilstede for at få en skøn ferie med leg og gåture på stranden – hele året rundt.

Der er plads til 8 personer, fordelt på 4 fine værelser, hvor alle sengene er elevationssenge. Der er 2 værelser med dobbeltsenge og 2 værelser med 2 enkeltsenge. Her er to badeværelser samt en hyggelig stue, hvor I kan nyde den gode udsigt mod klitlandskabet mod vest. På det ene badeværelse har I jeres egen lille wellnessafdeling med spabad og sauna.

Har du mindre børn og hund med, er den lukkede terrasse et hit. Og da den er delvist overdækket, vil du sikkert bruge den til de hyggelige grillaftener i de lune måneder.

Sommerhuset har både vaskemaskien og tørretumbler, så I, om nødvendigt, kan vaske lidt tøj eller håndklæder i løbet af ferien.

Hyggeligt med en brændeovn og godt med en varmepumpe

En ægte ferie med børn og hund på den jyske vestkyst, indeholder gode traveture langs det storslåede Vesterhav, som ligger 200 meter herfra. Og lige meget hvilken årstid det er, så er oplevelsen altid unik. Derefter kan du vende tilbage til feriehuset, tænde op i brændeovnen og nyde lidt varmt at drikke med god hyggemusik i baggrunden – bedre kur mod stress fra hverdagen findes ikke. Derudover er feriehuset også udstyret med en energibesparende varmepumpe.

Til familiens yngste er der et gyngestativ på den 1244 m2 store naturgrund.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2394

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, nahe am Strandzugang.Das Haus ist komplett ausgestattet mit allem was man braucht. Ideal für Hundebesitzer oder Familien mit Kleinkindern da die große Terrasse komplett geschlossen ist. Das einzige Manko,das Sofa ist etwas in die Jahre gekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes Ferienhaus in top Lage sehr nah am Strand. Küche und Bad sind etwas in die Jahre gekommen, aber immer noch guter Standard. Viel Platz, für Hunde gut geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt dicht zum Strand. Die Ausstattung des Hauses lässt nichts zu Wünschen übrig. 8 Betten in 4 Schlafzimmern und 2 Bäder, zum Wohnbereich eine offene Küche. Gemütlich eingerichtet und komplett ausgestattet, es fehlte nichts.. Eine große, geschlossene Terrasse, so dass man windgeschützt in der Sonne liegen kann, teilweise überdacht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.244
Renoveret / Byggeår:2015 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...