Velplejet sommerhus med sauna i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 300, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2395
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et velholdt feriehus med sauna, spa og en skøn brændeovn. Der er en dejlig stue med loft til kip, alkove og store vinduespartier. Sommerhuset er fredeligt beliggende i et lettere kuperet klitområde i Bjerregård. Herfra har I hverken langt til Vesterhavet eller den lokale købmand.

Lyst, praktisk og hyggeligt

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 300 kan huse op mod seks feriegæster, der kan nyde ferien i gode omgivelser. Lysindfaldet og de store vinduespartier i opholdsstuen giver sommerhuset et helt særligt præg af at være midt i naturen. Her kan I alle samles til hyggelige spilleaftner i sofaen, og på de køligere aftner, kan I tænde op i brændeovnen for at gøre det ekstra hyggeligt. Her er endda en alkove, hvis man får brug for et hvil midt på dagen, mens der bages eller forberedes aftensmad i køkkenet. Måske I skal samles omkring spisebordet med tapas og god vin?

Det rummelige badeværelse har både sauna og spa. Her kan I slappe af og blive varmet igennem efter en lang tur i naturen. Således kan I sove rigtigt godt i et af de tre soveværelser med dobbeltsenge – Vesterhavsluften gør noget ekstra godt for nattesøvnen.

Fredelig naturgrund og spændende udflugter

På terrassen kan I sætte jer godt til rette og nyde roen. Feriehuset er nemlig beliggende på en naturgrund i det attraktive Bjerregård, tæt på fredede hedearealer og Vesterhavet. På terrassen, der er delvist overdækket, kan I altid finde et hyggeligt spot til morgenkaffen eller frokost i skyggen. Havemøblerne venter blot på jer, og mens der slappes af på terrassen, kan børnene lege under opsyn på gyngerne.

Vesterhavet ligger cirka 500 meter herfra, ligesom den lokale købmand kan nås på få minutter. Området er fyldt af gode stisystemer, og derfor er det oplagt at medbringe eller leje cykler. Dernæst er en tur til Hvide Sande for at fiske eller besøge en af byens mange restauranter også et must.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2395

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus mit einem vernünftigen Whirlpool. Schöne Aussicht und zum Meer sind es auch nur 6 min zu Fuß. Alles war sauber und gut erhalten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles, was für einen erholsamen Urlaub gebraucht wird. Küche ist gut ausgestattet, alles da. Selbst im Winter wurden die Wohnräume schnell warm. Der Schlafboden war für unsere Enkelkinder der schönste Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches in den Dünen gelegenes Haus, mit Randlage und kurzem Weg zur Dünen und Heidelandschaft

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...