Velholdt feriehus med sauna og flot brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 300, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2395
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et velholdt feriehus med sauna, spa og en flot brændeovn. Der er en skøn stue med loft til kip og store vinduespartier. Huset er fredeligt beliggende i et lettere kuperet klitområde tæt på det fredede hedeareal mod nord. 3 gode værelser og en hyggelig alkove og 2 badeværelser.

Et velholdt og indbydende feriehus på en fredelig klitgrund

Et velholdt og hyggeligt feriehus beliggende i det attraktive Bjerregård, tæt på det fredede hedeareal mod nord. Huset er velegnet til en familie, som ønsker god plads og moderne faciliteter. Der er ikke langt til stranden ved Vesterhavet, som er et fantastisk sted til traveture året rundt for både børn og voksne. Der er et godt stisystem i området, som er perfekt hvis du har taget cyklerne med, ellers kan de lejes i Hvide Sande.

Hyggeligt med sauna i huset og en skøn brændeovn

Intet er bedre end en tur i saunaen efter en skøn tur til havet og så ild i brændeovnen bagefter – dette er ægte ferie på Holmsland Klit. Både forår og efterår byder på fantastiske naturoplevelser med et fugleliv, som er helt unikt. Derudover er det roen og den smukke natur og den altid friske havluft, som gør at mange slet ikke kan leve uden disse dejlige ferieoplevelser. En tur til Hvide Sande og fiske eller et besøg hos en af byens mange restauranter er altid et must.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...