Stråtækt feriehus med gunstig beliggenhed lige ved klitfoden

3.5
icon
icon
icon
icon

Nygårdsvej 37, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2409
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Nygårdsvej 37 ligger dette dejlige, autentiske stråtækt sommerhus med særdeles gunstig beliggenhed på en stor naturgrund lige ved foden af klitterne. Sommerhuset er charmant indrettet og har alt til den afslappede ferie f. eks. en spa og sauna, hvor I kan få varmen efter en lang tur på stranden. Feriehuset har desuden to dejlige terrasser med kig mod klitterne, som indbyder til mange timer i den friske havluft. Har I hunde, er de selvfølgelig også hjerteligt velkomne i sommerhuset.

Velindrettet stenhus med stråtag

Stue og køkken er i et åbent plan og har indbydende lyse lofter og vægge, som sammen med den hyggelige og gedigne møblering giver et indtryk af komfort og ferie. En rustik brændeovn bidrager til den afslappede og hyggelige stemning.

Sommerhuset er indrettet til 6 personer, som har gode dobbeltværelser til rådighed, ligesom et afstressende badeværelse med spa og sauna er med til at gøre ferien rigtig vellykket. Som et ekstra plus har feriehuset et gæstetoilet, så der ikke opstår kø. Der er gulvvarme på både badeværelse og gæstetoilet, så I ikke fryser fødderne. En energibesparende varmepumpe hjælper til med opvarmning af sommerhuset.

Gunstig beliggenhed ved klitterne

De gode og dejlige terrasser rundt om feriehuset giver fremragende muligheder for at nyde solen, naturen og den friske rene havluft, mens I kan lytte til havets brusen bag klitterne.

Sommerhuset ligger kun få meter fra foden af klitten og har kun ca. 200 meter til de fine sandstrande i Bjerregaard på Holmsland Klit.

Holmsland Klit er en naturskøn landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Midt på landtangen finder i Hvide Sande, som ligger 15 minutters kørsel herfra. Havne byen byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien, og dagen kan aflsuttes med et lækkert måltid på en af de hyggele caféer eller resaturanter.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2013 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (25 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...