Sommerhus på Midtvej med skøn træterrasse

4
icon
icon
icon
icon

Midtvej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2412
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt

Et dejligt og velholdt sommerhus med en skøn, stor, afskærmet og delvis overdækket terrasse. Huset er på 121 m2 og har plads til 8 personer og 1 hund. Der er 2 badeværelser, det ene med både hjørnespa og sauna. Derudover er der opvaskemaskine, parabol og en vaskemaskine i huset.

Hus til 8 personer

Dette store sommerhus har god plads til 8 personer. De 4 værelser er alle med trælaminat, 2 af værelserne har dobbeltsenge og de sidste 2 værelser har hver 2 enkeltsenge. De 2 badeværelser har begge en bruseniche og det store har endvidere gulvvarme. Gæstebadeværelset er renoveret med nye fliser og nye toiletmøbler. Køkkenet har en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 10 L. Køkken og stue er i et stort rum, hvor der er loft til kip. I stuen er der en brændeovn, et TV, parabol, en DVD og en radio m/CD-afspiller.

Huset har desuden en energibesparende varmepumpe som er en stor fordel for både strømregningen og miljøet.

En skøn træterrasse

Der er en stor og skøn træterrasse mod syd. Den er delvis overdækket, delvis afskærmet og næsten helt lukket. Den er derfor særdeles anvendelig, både til lange og hyggelige grillaftener, til leg for børnene og til afslapning i solen. Huset ligger desuden på en naturgrund, kun 750 m fra Vesterhavet.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:121 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...