Ferie med hund i velplejet feriehus i Vestjylland

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 438, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2417
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Ferie med hund? Et dejligt og meget velplejet feriehus, lyst og venligt indrettet. Beliggende på en naturgrund i det naturskønne Vestjylland. Store og velafskærmede, delvist overdækkede terrasser med masser af læmuligheder, hvor småbørn og hund kan tumle sig.

Feriehus i Vestjylland

Rummeligt feriehus til 5 personer, med lys og venlig indretning. Stor opholds- og spiseafdeling med gedigen møblering og pragtfuldt lysindfald. Ideelt til børnefamilien med 3 gode soveværelser – 1 med dobbeltseng, 1 med enkeltsenge og 1 med en køjeseng, hvor den øverste køje kun er 150 cm lang.

Et fint udstyret køkken og badeværelse med bruser samt en afslappende sauna. Huset opvarmes af energivenlig varmepumpe/aircondition og har en effektiv brændeovn. TV/parabol, DVD, CD-radio hører til udstyret og desuden kan det trådløse internet benyttes gratis.

Ferie med småbørn og hund

De store lukkede og delvis overdækkede terrasser er særdeles gunstige for familien med småbørn og/eller hund – her kan børnene desuden lege på gyngestativ eller i sandkassen. Hvis husets sandkasse ikke er nok, ligger den fine sandstrand kun ca. 400 m væk – her skulle være sand nok til selv de største sandslotte. Den skønne natur i Vestjylland, på Holmsland Klit indbyder til udendørsliv med solen og den friske salte havluft og i omegnen er der utallige tilbud om aktiviteter og oplevelser. Besøg den store fiskerihavn i Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for lystfiskeri, alle slags vandsport, shopping og meget mere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.257
Renoveret / Byggeår:2004 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...