Hyggeligt feriehus med carport nær stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 425, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2432
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig hyggeligt og velholdt feriehus med carport, god beliggenhed meget tæt på klitterne og stranden. Dejligt lys og venlig indretning og stor lukket møbleret terrasse, velegnet til småbørn og evt. hund og hvor den skønne natur kan nydes i fred og ro.

Velholdt feriehus med carport

Et lyst og venligt indrettet feriehus, hvor det gode og funktionelle køkken er adskilt fra spise- og opholdsafdeling af en halvmur, så kokken(e) har kontakt med den øvrige familie, som slapper af i de magelige og gedigne møbler rundt om den hyggelige brændeovn eller fladskærmsTV, DVD, stereoanlæg eller det gratis trådløse internet. Huset har 2 gode soveværelser og nyt badeværelse med gulvvarme.

Nær stranden

Fra husets store lukkede terrasse, hvor småbørn og hund kan lege, er der en flot udsigt til klitterne og den storslåede natur på Holmsland Klit. Den fine sandstrand ligger lige bag klitterne – kun ca. 150 m fra huset. For børnene er her både gyngestativ og sandkasse, hvis ikke stranden (verdens største sandkasse) er nok. Omegnen byder på seværdigheder, oplevelser og aktivitetstilbud for hele familien, lige fra museer og til diverse vandsport.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2432

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus. Perfekt til en familie med to børn og en hund, hvor der er et dejligt børneværelse. I køkkenet er der god bord- og skabsplads og udgang til stor lukket terrasse.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.224
Renoveret / Byggeår:2004 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...