Strandnært sommerhus til 4 personer i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 425, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2432
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Bjerregårdsvej 425 finder I dette lyse og hyggelige feriehus med lækre udefaciliteter. Med klitterne og sandstranden som nabo har I her alle muligheder for den skønneste ferie ved Vesterhavet. I forbindelse med den fine, lukkede terrasse er udesauna og udebruser, som I kan benytte på særligt varme- eller kolde dage. Hunden er også velkommen.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn

De brede vinduespartier giver et fint lysindfald i den hyggelige opholdsstue med komfortable møbler. Her kan I slappe af ved den knitrende ild i brændeovnen eller følge med i, hvad der sker på den lukkede terrasse udenfor. Det åbne køkken indeholder alt, hvad I har brug for til at forkæle hinanden med lækre måltider – og masser af opbevaringsplads. Desuden er der udgang til terrassen fra køkkenet. I badeværelset er der gulvvarme, så I behøver ikke at frygte kolde fødder. De 2 soveværelser indeholder henholdsvis en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, hvor I kan blive rigtig godt udhvilede. Læg mærke til, at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen.

Moderne faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, en energibesparende varmepumpe og ladestik til el-bil er til rådighed for jer på ferien.

Udelivet på terrasse og naturgrund

Den lukkede terrasse er ideel til småbørn, eller hvis I har hund med. Her kan I slappe af i de komfortable liggestole og havemøbler uden at frygte, at de løber væk. Til børnene er der gynger og sandkasse på naturgrunden. På en varm dag vil en kold duche under udebruseren gøre underværker, og på kolde dage eller om aftenen vil et muskelafslappende ophold i saunaen også være med til at øge velværet. Tænd op i grillen, og slut dagen af med et lækkert grillmåltid, imens skyggerne bliver lange. En kort gåtur på 150 meter til stranden vil føre jer til en af Danmarks smukkeste solnedgange.

Nær stranden

Holmsland er den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Her har I selvsagt aldrig langt til vand, men beliggenheden på Bjerregårdsvej 425 er helt ideel i forhold til Vesterhavet. Nyd den kilometerlange sandstrand, baggrundslyden fra Vesterhavet vil følge jer på ferien. Fugle- og dyreliv ved havet og stranden giver mange naturoplevelser, hvis man har øjne for dem. Desuden er der tilbud om vandsport af mange arter langs fjorden og havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2432

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war super ausgestattet. Es hat nicht viel gefehlt. Man hat gemerkt, das gerade viel investiert wurde. Die Veranda war toll. Man war windgeschützt, hatte aber dennoch viel Sonne. Es gab sogar Sonnenliegen. Die Küche war gut ausgestattet und die Wohnzimmerausstattung ist sehr bequem. Durch die Erwärmepumpe ist es auch an kalten Tagen sehr schnell und günstig warm. Und der kurze Weg zum Strand ist natürlich super. Die Kinder haben sich sehr schnell heimisch gefühlt. Und durch die geschlossene Veranda, konnten auch die Eltern mal entspannen. Leider lag die Sandkiste außerhalb der Veranda. Ansonsten wäre es sicher noch entspannter mit Kleinkind geworden. Trotzdem haben wir uns alle wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein einfaches, aber sehr gemütliches Ferienhaus, dicht am Strand.
Es hat uns sehr gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, niedliches Ferienhaus. Es ist alles da, was man braucht um sich wohl zu fühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.224
Renoveret / Byggeår:2004 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...