Velbeliggende sommerhus med udestue nær Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon

Julianevej 86, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2454
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 86 i Bjerregård finder du et hyggeligt og højtliggende feriehus på en 2100m² kuperet naturgrund med kun 400 meter til Vesterhavet. Den dejlige lyse udestue gør det komfortabelt at udnytte alle de lyse timer, og ved brændeovnen kan I hygge jer, når mørket falder på. Sommerhuset har 2 gode soveværelser til 4 personer.

Her er rammen – indholdet fylder du selv i

Det hyggelige sommerhus er indrettet med træpaneler og hvidmalede lofter, desuden er der installeret varmepumpe og gratis internet. Fra køkkenafdelingen er der åbent til stue med spiseplads, brændeovn og rustikke lædermøbler.

I udestuen er der er et fantastisk lysindfald, og her kan du fra sofaen eller spisepladserne nyde den for egnen så særegne udsigt hen over klitterne. Sammen med et funktionelt badeværelse med gulvvarme og 2 komfortable soveværelser kan du her danne rammen om en vellykket ferie for 4 personer.

Naturgrund i klitlandskab

Feriehuset ligger på en højtliggende og kuperet naturgrund i Bjerregård – tæt på sandstrand og Vesterhavet mod vest, samt indkøbsmuligheder og Ringkøbing Fjord mod øst. Her er en afskærmet terrasse med siddepladser og solvogne. Nyd den farverige himmel under solnedgangen med et glas vin i hånden, mens du sidder på bænken på toppen af en klit.

Har du hund med, er der mulighed for traveture langs den næsten uendeligt lange strand eller ad det fine stisystem, som fører til både Nymindegab og Hvide Sande igennem det vejrbidte klitlandskab. Desuden er her er rig mulighed for udfoldelse udendørs, eller besøg i de charmerende byer langs Ringkøbing Fjord.

Naturen omkring Bjerregård

Bjerregård er et helt specielt og naturskønt område på den smalle landtange, som løber mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Den gennembrydes af slusen ved Hvide Sande, et imponerende bygningsværk fra 1930’erne, som regulerer både vandstanden og saltindholdet i Ringkøbing Fjord. Dette landskab er rigt på sandstrande med blå flag, klitter og vild natur. Fra Bjerregård kan du på en klar dag se over til Tipperreservatet i Ringkøbing Fjord, et vigtigt pit-stop for titusindvis af vadefugle.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2454

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, schon etwas in die Jahre gekommenes Ferienhaus. Die Lage auf der Düne ist herrlich, allerdings auch etwas windanfälliger. Es ist alles vorhanden, was man braucht. Der Akmin und der Wintergarten waren unser Highlight.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren super zufrieden, der Wintergarten war sehr gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, genial gelegenes, sehr gemütliches und gut ausgestattetes Ferienhaus, in dem es an Nichts mangelt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 2.114
Renoveret / Byggeår:2005 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...