Hyggeligt sommerhus med udestue på vestkysten i Danmark

2.5
icon
icon
icon

Julianevej 86, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2454
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et hyggeligt feriehus med dejlig beliggenhed på en kuperet naturgrund med udsigt til klitterne ved Nordsøen i Vestjylland, Danmark. Glimrende indretning og en herlig lys udestue med store glaspartier. 2 gode soveværelser til 4 personer.

Hyggeligt sommerhus

Et hyggeligt og funktionelt indrettet sommerhus med en dejlig udestue med fantastisk lysindfald og udsigt over klitterne, hvor spiseafdelingen er placeret. Den afslappende opholdsafdeling med TV, DVD og CD-radio og den robuste brændeovn er møbleret med gedigne lædermøbler. Sammen med det funktionelle køkken, badeværelse og 2 komfortable soveværelser er her rammen om en vellykket ferie for 4 personer.

Naturen og klitterne på vestkysten

Fra den lyse udestue og ligeledes fra husets møblerede terrasser er der en skøn udsigt til klitterne fra den kuperede naturgrund, hvor huset ligger, kun ca. 400m fra den fine sandstrand på vestkysten. På den naturskønne Holmsland Klit mellem Nordsøen og Ringkøbing Fjord skal den store fiskerihavn i Hvide Sande naturligvis besøges – her er en mangfoldigt udbud af oplevelses- og aktivitetstilbud indenfor både vandsport, lystfiskeri, shopping og kulinariske udfordringer.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:76 / 2.114
Renoveret / Byggeår:2005 / 1963

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...