Velholdt og velbeliggende feriehus med spabad

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 312, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2467
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et rigtigt skønt og velholdt feriehus med masser af komfort. Her er f.eks. både sauna og spabad. Smagfuld indretning med flotte møbler og trægulve. Huset er beliggende på en naturligt afskærmet klitgrund og omgivet af en stor terrasse.

Velholdt feriehus med spabad

Et virkeligt flot og meget velholdt feriehus med dejlig beliggenhed på en naturlig afskærmet klitgrund i Bjerregård, tæt på strand og store hedeområder. Huset har plads til 6 personer i de 3 soveværelser. Alle værelser er udstyret med boksmadrasser og skabsplads. Der er et rummeligt badeværelse med gulvvarme, spabad og indgang til husets sauna, samt et gæstetoilet. Køkkenet er praktisk indrettet og ligger i forbindelse med stue og spisestuen. Stuen har trægulv og er pænt indrettet med bl.a. brændeovn. Huset tilbyder gratis trådløst internet, så du skal blot medbringe din bærbare computer.

Stor terrasse

Her kan du starte dagen med morgenkaffe på den østvendte terrasse. Når du så senere vender hjem efter en skøn spadseretur på den nærliggende hede, kan du nyde livet og solen på en liggestol på den sydvendte terrasse. Eller hvad med en hyggelig grillaften på den overdækkede terrasse mod vest, mens solen langsomt går ned? Her er alle mulighederne og rammerne absolut tilstede for en dejlig afslappende ferie i Danmark.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...