Luksusferiehus i Vestjylland med standvandsspa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 29, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2470
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Velholdt, lyst og elegant indrettet luksusferiehus på en stor, delvis afskærmet naturgrund i Bjerregaard, Vestjylland. Huset har en stor afskærmet og delvis overdækket terrasse, samt 4-personers standvandsspa og sauna.

Luksusferiehus med standvandsspa

Et elegant indrettet luksusferiehus med en stor stue i åben forbindelse med veludstyret køkken. Spise- og opholdsafdeling er indrettet med kvalitetsmøbler og har lyse vægge og lofter, som sammen med et dejligt lysindfald giver et særdeles indbydende indtryk. Huset har 4 gode dobbeltværelser og et nydeligt gæstetoilet, som sammen med den store wellness-afdeling med 4-personers standvandsspa og sauna er det perfekte grundlag for en afslappende ferie for op til 8 personer.

Vestjylland

Beliggenheden på Holmsland Klit mellem Nordsøen og Ringkøbing Fjord i det naturskønne Vestjylland er den optimale for nydelse af solen og den friske, salte havluft på en afskærmet og delvis overdækket terrasse med fine havemøbler, som indbyder til hyggelige grillaftener. I området findes et utal af tilbud om oplevelser og aktiviteter og den fine sandstrand er kun få minutters travetur fra huset (ca. 600m).

Det siger vores gæster om sommerhuset B2470

D.
sagde , Danmark

Dejlig og rummeligt sommerhus, nem at opvarme, godt isoleret. Ligger i et roligt område og tæt til strandenTæt på stranden og til en lille fin legeplads

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus. Vil hel klart anbefale til andre.

D.
sagde , Danmark

Huset er fantastisk, man føler sig velkom, der er ikke noget som mangler, god plads til 2-3par, vi har haft rigtigt god ferieSoverum:5
Bolig-/Grundareal:111 / 2.001
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...