Flot kvalitetshus med gratis varme nær Hvide Sande

4
icon
icon
icon
icon

Kirstinevej 92, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2472
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et virkeligt dejligt kvalitetshus, flot og stilfuld indretning. Huset er meget veludstyret og opvarmning er gratis, da huset har jordvarmeanlæg. Skøn beliggenhed ved stort hedeområde og tæt på stranden kun ca. 15 km fra Hvide Sande. God overdækket og afskærmet terrasse.

Kvalitetshus med gratis varme

Et luksuriøst indrettet kvalitetshus, hvor 4 komfortable dobbeltværelser – det ene på 1.sal – og en stor wellnessafdeling med 2-personers spa og afslappende sauna, hvor også vaskesøjlen har plads. Den stilfuldt indrettede stue er i åben forbindelse med det moderne og veludstyrede køkken og overalt i huset er der et fantastisk lysindfald og her findes den hyggelige brændeovn sammen med TV/parabol, DVD og stereoanlæg. Husets trådløse internet benyttes gratis ligesom opvarmningen af huset via jordvarmeanlægget er uden beregning. Det er således kun strømforbruget, der afregnes for.

Hvide Sande

med den store livlige fiskerihavn er hovedbyen på Holmsland Klit og ligger kun ca. 15 km fra huset. Her er et rigt udbud af aktiviteter og oplevelser for hele familien. Den storslåede natur i Bjerregaard, hvor dette kvalitetshus ligger lige op ad et stort fredet hedeareal, skal nydes både på bade- og traveture og den fine sandstrand er kun ca 250 m fra huset. På den dejlige, velmøblerede terrasse har familien gode faciliteter til solnydelse og hyggelige grillaftener.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.207
Renoveret / Byggeår:2007 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...