Sommerhus til børnefamilier, der gerne vil til stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 75, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2541
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med kun 200 meter til Vesterhavet kan I fra dette feriehus sagtens besøge stranden flere gange om dagen – større og bedre legeplads til børnene findes ikke. Og feriehuset er velholdt og personligt indrettet, endda med hensyn til de små, så dette er det helt rette sommerhus til børnefamilien.

Velholdt sommerhus

Sommerhuset er velholdt og dejligt indrettet, så du har lige netop de facililteter, der skal til for at holde en god ferie, til rådighed.

Stuen og spiseafdelingen er hyggeligt indrettet i samme rum med brændeovn, så familien ikke behøver at sidde adskilt over forskellige aktiviteter. Og der er åbent ud til køkkenet, så du stadig kan være med i samtalen og hyggen, selvom du laver maden.

På det store badeværelse er der både spabad og sauna. Det er helt sikkert noget børnene vil nyde. Men mor og far kan sikkert også hurtigt blive fristet til en afslappet stund her. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, så I har mulighed for at have rene håndklæder efter en tur i spabad og sauna.

Velegnet til børnefamilier

I dette sommerhus blev der også tænkt på børnene, da det blev indrettet. Derfor har det ene soverum to køjesenge, så det er sikkert det værelse, børnene gerne vil råde over.

Og ved siden af den ene terrasse er der sat gynger op, så børnene kan lege her, mens mor og far kan nyde en stille stund i solen.

Omkring sommerhuset er der desuden flere terrasser, så man har en god chance for at tilbringe hele dagen ude med både sol og læ. Og intet samler familien til hygge som en god grillaften på terrassen.

Tæt på stranden

Sommerhuset ligger meget tæt på stranden, hvor hele familien sikkert vil nyde at gå nogle lange ture langs vandet. Og børnene vil sikkert elske at bygge sandslotte, flyve med drager og hoppe i bølgerne, når vejret tillader det.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2541

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr Wohlgefühl und wir hatten eine sehr schöne Zeit! Im Haus fehlte es an nichts und es ist sehr gemütlich eingerichtet!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schön dicht am Strand gelegen und durch seine erhöhte Lage hat man eine schöne Übersicht über die Landschaft.
Das Haus selbst ist toll aufgeteilt und alle Räume sind sehr schön groß.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt toll auf einer Düne. Man kann über andere Häuser schauen. Das Haus ist nicht von anderen einsehbar. Sehr gepflegt und liebevoll eingerichtet. Die Sauna ist der Hammer. Ein ganz tolles Haus.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.447
Renoveret / Byggeår:2008 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...