Luksushus med energibesparende varmepumpe, hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Nygårdsvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2543
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Utroligt flot og meget velindrettet luksushus bygget af de bedste materialer. På 1. sal er det store flotte soveværelse indrettet med spa og adgang til sauna og badeværelse. Fantastiske terrasser rundt om huset. Der er energibesparende varmepumpe og trådløst internet i huset. 1 hund tilladt.

Lækkert sommerhus

Dette skønne og lækre sommerhus er bygget i 2008 på en 1.600 m2 stor naturgrund. Huset er yderst velindrettet, smagfuldt møbleret og byder på 6 sovepladser fordelt på 3 soveværelser. Der er 2 soveværelser i stueetagen, begge med trægulve og dobbeltsenge. Soveværelset på 1. sal byder, foruden dobbeltsengen, på en hjørnespa, flisegulv med gulvvarme samt adgang til sauna. Ovenpå er der desuden et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Nedenunder er der yderligere et gæstebadeværelse med bruseniche og gulvvarme. For familier med småbørn er der et gitter, der kan sættes for trappen.

Køkken og stue er sammenhængende og råder over alt, hvad man kan ønske sig på en ferie ved Vesterhavet. Køkkenet har en opvaskemaskine, en fryser på 60 liter og en mikroovn. I stuen er der som i køkkenet flisegulv med gulvvarme, en flot og hyggelig brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD, en radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. Fra stuen er der udgang til den lukkede terrasse mod syd, og fra køkkenet er der udgang til en nordvestvendt terrasse. Der står desuden en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed i huset.

Nyd livet udendør på de fantastiske terrasser

Der er flere gode terrasser til huset samt en carport til bilen. En lukket terrasse mod syd, ideel til små børn og til en hund. Mod nordvest er der en skøn delvist overdækket terrasse, som også lukket. Alt i alt masser af skønne lækroge rundt omkring. Huset ligger i skønne omgivelser på den lyngklædte naturgrund, hvor der også forefindes et gyngestativ til de yngste feriegæster. Der er kun 400 m til Vesterhavet og store fredede arealer ligger blot få hundrede meter fra huset både mod syd og nord og giver mulighed for gode traveture i den fantastiske natur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.600
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...