Lyst ikke-ryger-hus kun 750 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 107 A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2560
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

I Bjerregård Nord finder I dette lyse ikke-ryger-hus på 77 m² på et skønt naturgrundstykke. Den moderne indretning kombineret med masser af hygge og en strandnær beliggenhed bringer ægte feriestemning frem med det samme, I træder ind ad døren.

Moderne, hyggeligt sommerhus tæt på stranden

Hvis I kan modstå kaldet fra de brusende bølger, når I kommer til huset, kan I begynde med at udforske jeres nye, midlertidige hjem på Bjerregårdsvej 107 A.

I får en varm velkomst, så snart I træder indenfor, og bliver mødt af behagelige lyse rum, som indbyder til masser af hygge og samvær rundt om spisebordet eller i sofaen.  Find jer godt til rette, udforsk området, slap af og nyd ferien – i dette skønne ikke-ryger-hus er det ikke svært!

I det åbne køkken- og spiseområde finder I et godt udstyret køkken, hvor I kan tilberede et lækkert aftensmåltid i selskab med hele familien.

Gratis internet og brændeovn fuldender indretningen

Gratis internet, fjernsyn, radio, CD- og DVD-afspiller fuldender den moderne indretning, mens brændeovnen sørger for hygge og god stemning. I husets tre soveværelser med dobbeltsenge kan I smide benene op efter en lang dag i den friske havluft. Badeværelset bliver lyst op af dagslyset, der er gulvvarme og en walk-in-bruser som prikken over i’et.

På den rummelige terrasse kan I ikke kun nyde de skønne, solrige dage i liggestolene, men også de mere blæsende dage, da terrassen er delvist lukket med god læ. Her kan I også nyde et dejligt morgenmåltid i solens stråler med friskt, nybagt brød fra købmandens bagerafdeling – eller måske en kop eftermiddagskaffe med et lille stykke kage til.

Kun få minutters gang fra stranden og købmanden

Om I vil på stranden og samle muslinger og sten, bygge sandslotte eller flyve med drage, så er mulighederne året rundt mange og gode. I den nordlige del af Bjerregård er der en anelse mere liv end i den sydlige, og der står legepladser til rådighed, lige så vel som købmanden, der kun ligger 650 meter fra huset.

Der er også masser til børnene; et ridecenter i nærheden, en skøn natursti, hvor I kan udforske området på cykel eller gåben – som sågar fører hele vejen til Hvide Sande og videre til Søndervig.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.257
Renoveret / Byggeår:2009 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, klinker trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...