Velholdt og traditionelt sommerhus i Bjerregård

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 183, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2561
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et rigtigt dejligt traditionelt sommerhus ligger her på Bjerregårdsvej 183. Feriehuset er velholdt og ligger dejligt på en naturlig afskærmet grund. Her er gode terasser og en skøn solgård, hvor man altid kan finde læ. Sommerhuset har store gode soverum og et dejligt badeværelse. Der er plads til, at op til 5 gæster kan nyde en dejlig ferie i sommerhuset.

Bo tæt på stranden i Bjerregård

Dette fine lille sommerhus, ligger dejligt fredeligt og kun 500 meter fra stranden. Feriehuset er et af de første der blev bygget i området, men løbende ombygget og vedligeholdt, så det i dag fremstår velholdt, og perfekt til ferie for op til 5 personer. Fra sommerhuset er der kun få minutters gang til stranden og til den lokale købmand.

Traditionelt indrettet

Sommerhuset har ikke en masse luksusudstyr, med det er meget velholdt og hyggeligt indrettet. Her er plads til maksimalt 5 personer, i de 3 gode og rummelige soveværelser, som har dobbeltseng, enkeltsenge og køjeseng, godt med skabsplads og trægulve. Det fine badeværelse er pænt indrettet, har bruseniche og gulvvarme.

Her er et pænt og praktisk indrettet køkken med opvaskemaskine og mikroovn. Stuen er hyggeligt indrettet, med gode møbler og brændeovn. Desuden er der gratis trådløst internet.

Dejlige terrasser

Sommerhuset er omgivet af terrasser, både et overdækket og åbent areal. Herudover har du en fin lille solgård, så alt i alt er der rigtig gode muligheder for at finde en læfyldt plet, hvor du kan nyde kaffen eller en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.262
Renoveret / Byggeår:2003 / 1962

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...