Skønt sommerhus i Bjerregård med sauna og udestue

3
icon
icon
icon

Kirksvej 7, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2576
6 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Kirksvej 7 i Bjerregård finder I dette fine sommerhus til 6 personer, som er renoveret i 2022. Her kan I altid finde et sted at slappe af, uanset om det er regn- eller solskinsvejr. Sommerhuset har meget at byde på – blandt andet er der sauna og en hyggelig udestue i sommerhuset.

Lyst og hyggeligt feriehus med sauna, brændeovn og udestue

I sommerhuset vil I hurtigt føle jer hjemme med den hyggelige indretning og atmosfære. Det store vinduesparti i stuen skaber et godt og naturligt lysindfald i rummet, som ligger i åben forbindelse til køkken og spiseplads. Her er god plads til, at I kan samles til en hyggelig aften foran brændeovnen eller til en spilleaften med hele familien.

Et af sommerhusets highlights er den hyggelige udestue på 29 kvm, som indbyder til hyggelige stunder uanset vejret. I kan også nyde aftenen i den varme sauna, som især er behagelig efter en frisk gåtur ved vandet. Badeværelset er desuden udstyret med gulvvarme.

I feriehuset er der plads til 6 feriegæster samt 1 hund. Sovepladserne fordeler sig på 3 gode soveværelser, hvoraf de 2 er indrettet med dobbeltsenge. Det sidste værelse er indrettet med 2 enkeltsenge.

Fin plænegrund med lukket terrasse

Sommerhuset ligger på en plænegrund med god plads til sjov og leg for hele familien. Til de yngste er der sandkasse og gyngestativ, så de kan få tiden til at gå, mens I tilbereder et lækkert måltid på grillen.

Til sommerhuset hører en god, delvist overdækket terrasse. Her kan I nyde feriedagen med hele familien og hunden. Terrassen er lukket, så I skal ikke bekymre jer om, at hunden skulle løbe væk.

God beliggenhed mellem hav og fjord

Sommerhuset er beliggende på landtangen Holmsland Klit, som har Vesterhavet til den ene side og Ringkøbing Fjord til den anden. Området er ideelt til lange gå- og cykelture i det naturskønne landskab, som er præget af hede- og klitarealer.

Fra sommerhuset er der blot 50 meter til den lokale købmand, hvor I kan handle lækkert kød til grillen eller en lille is til desserten.

Til en længere tur kan I besøge Hvide Sande, som byder på et godt udvalg af restauranter og caféer samt lokale butikker. Her er også mulighed for at prøve kræfter med diverse vandsportsaktiviteter eller fange en fisk eller 2 til aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2576

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Haus, sehr hell, gut eingerichtet. Man fühlt sich dort, wie zu Hause. Die Betten sind bequem und bieten genügend Platz. In der Küche funktionierten alle Geräte und genügend Geschirr. Es ist ein sauberes und pflegeleichtes Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mit 3 kleinen Schlafzimmern. Das Badezimmer ist klein und in die Jahre gekommen. Eine neue Duschkabine würde das Haus aufwerten.
Wohn – Essbereich sehr gemütlich. Wir fühlten uns sehr wohl. Kochgeschirr hat mir ein größerer Topf gefehlt und ein Nudelsieb. Sonst alles notwendige vorhanden.
Die eingezäunte Terrasse ist ausreichend groß. Zu den Nachbarn viel platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ich habe mich in dem Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Es ist schön eingerichtet und mit Kanin und Wärmepumpe kann man es sich richtig gemütlich machen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.360
Renoveret / Byggeår:2022 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...