Hyggeligt ikke-ryger-hus med sauna og hund tilladt

3
icon
icon
icon

Bilbergsvej 49, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2586
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige ikke-ryger-hus i træ indbyder til rigtig sommerhusferie med alt, hvad der hører til. Feriehuset ligger rigtig skønt i den nordlige del af Bjerregård, tæt på både stranden og den lille, lokale købmand. Som prikken over i’et råder sommerhuset over en sauna, og det er sågar tilladt at tage familiens hund med på ferien.

Strandnær beliggenhed og sauna

Feriehuset ligger ganske tæt på stranden, som I hurtigt kan nå til fods. Gå på opdagelse i ferielandskabet og følg de små, snørklede stier gennem klitlandskabet op til stranden, hvor I rigtig kan betragte den flotte natur og nyde solen og den friske havluft.

Efter en lang dag på stranden, kan I læne jer godt tilbage i saunaen og nyde varmen og freden, inden I smider jer på sofaen og nyder dagens sidste timer.

Nyd ferien og føl jer velkomne helt fra start

På Bilbergsvej 49 vil I føle jer hjemme, så snart I træder ind ad døren. Feriehuset, der råder over plads til op til 6 personer, er rigtig hyggeligt indrettet og mangler ikke noget.

Start morgenen ud med at hente nybagte rundstykker og lækkert morgenbrød fra den lille, lokale købmand. Efter en hyggelig snak over morgenbordet kan I flytte ud i liggestolene på den åbne terrasse og nyde solskinstimerne fuldt ud.

For at runde dagen godt af, kan I tænde op i den tilhørende grill og få de sidste solskinstimer med på terrassen, mens I spiser et lækkert måltid sammen og får snakket dagens nye indtryk og oplevelser godt igennem.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2586

D.
sagde , København S

Dejligt lyst og rent sommerhus med idyllisk udsigt ud i det grønne område.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.005
Renoveret / Byggeår:2016 / 1988

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...