Familievenligt sommerhus med gæste-wc, stor lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 25, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2622
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette velholdte sommerhus ligger på en dejlig naturgrund i Bjerregård. Her er god plads til familieferien med op til 8 personer, da det er praktisk indrettet både med badeværelse og et ekstra gæste-wc. Sommerhuset på Bjerregårdsvej 25 er lækkert og praktisk indrettet med gode bekvemme møbler og både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Udenfor er den store lukkede terrasse, der strækker sig omkring feriehuset og har flere lækroge, et absolut hit.

Skønt sommerhus med brændeovn, trådløst internet og meget mere

Velkommen i et dejligt feriehus, hvor man har gjort meget ud af den personlige og hyggelige indretning og derfor har valgt, at det skal være røgfrit. Her kan der nemt slappes af hele året rundt, om familien samles ved spisebordet eller i den store sofa til familiespil, eller du sætter dig til rette i en af de bekvemme lænestole og nyder en hyggelig regnvejrseftermiddag foran brændeovnen med din yndlingsbog.

Med 4 soverum, bad og gæste-wc egner sommerhuset sig både til den større familie – måske sammen med bedsteforældrene – og til ferien med 2 familier. De praktiske detaljer som opvaskemaskine i køkkenet og et vasketårn i badeværelset gør det dejligt nemt, at slappe af. Håndklæder og børnetøj er således hurtigt rene og friske igen til næste dags tur til stranden.

Feriehuset tilbyder også gratis internet, så I stadig kan holde jer opdateret og følge med i, hvad der sker derhjemme. Har I teenagebørn med, er det trådløse netværk helt sikkert noget, de vil sætte stor pris på.

Tilbring feriedagene på den store lukkede terrasse

Til feriehuset på Bjerregårdsvej 25 hører en usædvanlig dejlig terrasse. Den er helt aflukket, så I sagtens kan lade småbørn stavre rundt på egen hånd. Terrassen strækker sig omkring tre af husets fire sider og det er storset altid muligt for at finde et dejligt sted med læ. Og skulle den danske sommer vise sig fra sin drilske side, har terrassen også en god hyggekrog med halvtag og afskærmning, så I kan sidde i læ og tørvejr og stadig nyde en hyggelig grillaften.

Feriehuset ligger på en dejlig naturgrund i Bjerregård. Grunden er delvist afskærmet af buske og træer, så her har I et dejligt grønt område, som I uforstyrret kan nyde. Også børnene vil hygge sig her, da de finder både gynge og sandkasse

Det siger vores gæster om sommerhuset B2622

D.
sagde , Danmark

Utrolig godt indrettet med soverum og badeværelser for sig og køkken alrum og stue samlet. Flot stand, lyst og rart at være i. Fin stor træterrasse med læhegn, god beliggenhed.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:98 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (85 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...