8-personers sommerhus i Bjerregård med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 231, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2651
8 pers.
Antal personer
375 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 375 meter fra Vesterhavet ligger dette skønne sommerhus på Bjerregårdsvej 231. Her er plads til 8 feriegæster samt 2 hunde, der kan nyde en afslappende ferie i sommerhuset, som har sauna og spabad. Naturgrunden er indhegnet, så her kan hunden få lov at gå frit, mens I nyder sommersolen på terrassen. Sommerhuset er beliggende på en skøn naturgrund, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over området.

Ren afslapning nær Vesterhavet

I det udendørs område af det hyggelige sommerhus venter komfortable havemøbler og liggestole på, at I kan slappe af på varme sommerdage. Sommerhusets sydvendte terrasse er både afskærmet og overdækket, så her kan I spise et lækkert grillmåltid i ly for vind og vejr. Her er også en østvendt terrasse, hvor morgenkaffen kan nydes til solopgangen, mens resten af familien sover.

Hele naturgrunden er indhegnet, som især er et plus for hundejere. Til familiens yngste er der en sandkasse.

Indbydende indretning, sauna og spabad

Sommerhusets 8 sovepladser er fordelt på 4 gode soveværelser, hvoraf 2 af værelserne ligger i det tilhørende anneks. Alle soveværelserne er indrettet med komfortable enkeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn.

Badeværelset i sommerhuset er udstyret med gulvvarme. Her er også en skøn wellnessafdeling med både sauna og spabad, så der er rig mulighed for afslapning og velvære. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset, så I har mulighed for at vaske tøj i løbet af ferien.

Sommerhusets stue ligger i åben forbindelse med spiseplads og køkken, så her kan hele familien samles til mange hyggelige stunder, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Det store sydvendte vinduesparti skaber et fantastisk lysindfald og atmosfære, så rummet fremstår særdeles lyst og indbydende. Her vil I hurtigt føle jer hjemme.

Her er desuden også en hyggelig udestue, hvor eftermiddagskaffen kan nydes på en regnfuld dag.

Ferie i Bjerregård

Feriehuset er centralt placeret i det populære ferieområde Bjerregård, hvor en lille købmand sikrer jer nybagt brød til morgenbordet.

Den kilometerlange, hvide sandstrand i Bjerregård ligger kun 375 meter fra sommerhuset, hvor der kan samles muslingeskaller og bygges store sandslotte.

Udover lange gåture ved Vesterhavet, er det også oplagt at tage en tur til Ringkøbing Fjord eller havnebyen Hvide Sande. Her kan I tage på fiskeauktion eller besøge Lyngvig Fyr, som har en skøn udsigt til det smukke klitlandskab.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2651

D.
sagde , Silkeborg

Dejligt hus og beliggenhed. Kan varmt anbefale huset til andre.Huset ligger dejligt ugenert.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:90 / 1.222
Renoveret / Byggeår:2021 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...