Sommerhusferie i Bjerregård med spa, sauna og lynhurtigt internet

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 68, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2659
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Trænger I til et pusterum fra hverdagens stress og jag? Så er dette hyggelige sommerhus i Bjerregårds ferieland det perfekte valg til jer. Med spabad, sauna, brændeovn, lynhurtigt internet og en helt ugeneret terrasse er I garanteret afslapning og fred her.

Tag hele familien med på ferie

På Bjerregårdsvej 68 finder I det fine træhus, hvor der er plads til helt op til 8 personer og 2 hunde, så hele familien kan komme med. Med 4 soveværelser er der plads til privatliv, mens det åbne køkken- og spisestueområde bliver centrum for samvær og fællesskab.

Tænd op i brændeovnen, og lad de knitrende flammer fylde rummet med hygge, mens aftensmaden bliver tilberedt. Samtidig kan I holde øje med de mindste feriegæster, som ser fjernsyn i sofaen, spiller rundt om spisebordet eller slapper af i den hyggelige alkove.

Selv om ferien skal bringe jer væk fra hverdagen, skal der selvfølgelig være plads til at dele alle de nye ferieminder med dem derhjemme, og hertil er den lynhurtige internetforbindelse perfekt. Slå et nyt billede op på Facebook eller send en stemningsvideo til vennerne på ingen tid – også selv om I er flere, der bruger nettet på samme tid.

På terrassen kan I helt ugeneret nyde dagene, eftersom det meste af grunden er omgivet af træer.

Slap af i spa og sauna efter en god dag i den friske luft

Med ferieadresse på Bjerregårdsvej bor I hverken langt fra den nærmeste købmand eller stranden. I den lokale butik i Bjerregård finder I ikke kun alt, hvad ferien har brug for, men også friskbagt brød hver morgen til at starte dagen godt ud med.

En rask spadseretur væk finder I også stranden, hvor der er garanteret underholdning for alle. Børn og hunde vil elske at lege i sandet, mens I går en tur langs vandkanten og nyder den flotte natur omkring jer.

Efter en lang dag i den friske havluft kan I rigtig lade jer forkæle i spabadet eller saunaen. Tank ny energi og læn jer tilbage i varmen, så I er klar til endnu en ny og spændende feriedag.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2016 / 1995

Køkken:

Køleskab, fryser (67 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...