Hyggeligt feriehus på plænegrund med lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Sigfred Jensens Vej 19, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2687
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Sigfred Jensens Vej i Bjerregård ligger dette velholdte feriehus, der er lyst og venligt indrettet med gode faciliteter, såsom alkove, brændeovn og sauna. Her er god plads til hele familien, og børnene kan I trygt lade lege på græsplænen eller den lukkede terrasse. Her er plads til 6 feriegæster samt familiens 2 firbenede venner.

Velplejet feriehus med adgang til dejlig lukket terrasse

Velkommen i dette fine sommerhus på Sigfred Jensens Vej 19. Her får I et velfungerende og rummeligt feriehus med højt til loft og en praktisk rumfordeling. Her er tre soveværelser, hvoraf to er indrettet med dobbeltseng og det tredje med to enkeltsenge, mens I kan slappe af i saunaen på badeværelset. Her kan I blive varmet igennem og få kroppen helt ned i gear efter en lang gåtur ved Vesterhavet.

Sidst, men ikke mindst, har vi sommerhusets hjerterum stuen, der ligger i åben forbindelse med spiseområde og det velfungerende køkken. I det åbne køkken kan der kokkereres, mens resten af familien følger med fra stuen. Her kan I samle jer omkring et brætspil eller til filmhygge i sofaen, mens brændeovnen spreder hygge og varme. Den fine alkove er perfekt til en blunder, mens børnene vil elske at bygge hule her.

Fra den lyse stue er der udgang til den sydvendte terrasse, hvor der er god plads til afslapning og solbadning for hele familien.

Nyd ferien med børn og hund på den dejlige plænegrund

Udearealerne omkring feriehuset er fine og perfekte til afslapning og leg. På træterrassen står havemøblerne klar til jer, så I kan slappe af og solbade på terrassen. Her finder I også en god afskærmet hyggekrog, hvor I kan sidde i læ og nyde en dejlig grillaften. Tilmed er terrassen lukket, så I ikke skal bekymre jer, når småbørn og hunde går frit omkring.

Åbn havelågen og træd ud på den fine grønne græsplæne. Her er plads til alt fra kongespil til boldspil med børn og hunde. Og der er også opstillet gynger og en sandkasse, som sikkert vil underholde de mindre børn. Mod nord er grunden afskærmet af træer og buske, så I kan nyde ferien i fred.

Slip hverdagen og nyd ferien med børn og hund

Feriehuset er placeret i et skønt sommerhusområde, og her er hverken langt til det brusende Vesterhav eller den lokale købmand, hvor I hver dag kan hente frisk morgenbrød på morgengåturen med hunden.

Området her er kendetegnet ved gode cykelstier langs det smukke kuperede klitlandskab, smukke badestrande og den hyggelige havneby, Hvide Sande. Her er flere aktiviteter, bl.a. kabelbane med vandski og surfskole ved Ringkøbing Fjord. Byen er altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøg evt. Fiskeriets Hus, Fiskeriauktionen – eller gå rundt på havnen og se på butikker og cafeer.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2687

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns super gefallen. Es war alles da. Besonders toll fanden die Kinder draußen die Schaukel, Rutsche und Sandkiste.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hatte alles, was wir für unsere Zeit brauchten! Es ist sehr gemütlich eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein sehr gemütliches kleines Haus. Die Lage ist geschützt und schön Zentral zum Kaufmann und zum Strand. Das Haus ist gut ausgestattet und die Betten sind sehr bequem.
Der überdachte Eingang ist super praktisch! Wir haben das Haus schon das zweite Mal gehabt und fühlten uns da sehr wohl.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.200
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...