Hyggeligt feriehus til 6 personer tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 406, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2709
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et dejligt feriehus med skøn beliggenhed kun få minutter fra stranden? Det finder I her på Bjerregårdsvej 406. Sommerhuset er velindrettet og har plads til 6 personer samt 3 hunde, der i rolige omgivelser kan nyde hyggelige grillmiddage på lange sommeraftner.

Hyggeligt feriehus i roligt område for enden af stikvej

Dette hyggelige 6-personers feriehus ligger for enden af en rolig stikvej i Bjerregård. Der er gode muligheder for at tilbringe en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress, da området ligger uforstyrret fra det turistfyldte byliv i Hvide Sande. Den afslappende ferie kan nydes i saunaen eller boblebadet med stearinlys, musik i baggrunden og et glas koldt hvidvin.

Ligeledes kan du foran brændeovnen fordybe dig i en spændende bog eller surfe rundt på internettet, følge lidt med i hverdagen derhjemme eller holde familie og venner opdateret på det afslappende ferieliv i Bjerregård. Som et ekstra plus er der en energibesparende varmepumpe i sommerhuset.

Feriehuset på Bjerregårdsvej 406 ligger et stenkast fra stranden

Den korte afstand til stranden og områdets smukke natur er perfekt til lange gåture i heden eller langs vandkanten. Familien kan også udforske den smukke havneby Hvide Sande med de gode restaurant- indkøbsmuligheder, hvilket altid er et besøg værd.

Når I alligevel er en tur i Hvide Sande, kan det anbefales, at tage en tur ud til Lyngvig Fyr, som I måske kender fra tv-serien Hvide Sande. Det ikoniske fyrtårn byder på en fantastisk udsigt og en spændende historie, som I kan dykke ned i.

Sommerhusets terrasse er perfekt til grillaftener

Feriehuset har en dejlig, afskærmet og overdækket terrasse, hvor familien kan finde god beskyttelse for vinden samt skygge for solen på de rigtig varme dage. Derudover er terrassen ideel til hyggelige grillaftener med familien. Her kan I nyde de lune sommeraftener i godt selskab, mens I tilbereder lækre måltider på grillen og nyder den friske luft.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2709

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gepflegtes Haus mit einer modernen Ausstattung. Ein Haus zur Entspannung und Erholung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hübsches, kleines Ferienhaus in super Lage, 5 min vom Strand entfernt. Wir haben hier eine wunderbare Woche mit unseren Hunden verbracht und uns rundum wohl gefühlt. Das Haus war bei der Anreise sauber, die Einrichtung zeitlos und in gutem Zustand. Die Küche hatte alles, was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

sehr schönes ferienhaus. gerne wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.200
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...