Hyggeligt feriehus til 4 personer tæt på stranden

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 406, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2709
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et dejligt og meget velholdt feriehus med skøn beliggenhed kun få minutter fra stranden? Det finder I her på Bjerregårdsvej 406. Sommerhuset er velindrettet og har plads til 4 personer samt 3 hunde, der i rolige omgivelser kan nyde hyggelige grillmiddage på lange sommeraftner.

Hyggeligt og velholdt feriehus i roligt område for enden af stikvejen.

Dette hyggelige 4-personers feriehus ligger for enden af en rolig stikvej i Bjerregård. Der er gode muligheder for at tilbringe en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress, da området ligger uforstyrret fra det turistfyldte byliv i Hvide Sande. Den afslappende ferie kan nydes i saunaen eller boblebadet med stearinlys, musik i baggrunden og et glas koldt hvidvin.

Ligeledes kan du foran brændeovnen fordybe dig i en spændende bog eller surfe rundt på internettet, og følge lidt med i hverdagen derhjemme, eller holde familie og venner opdateret på det afslappende ferieliv i Bjerregård. Som et ekstra plus er der varmepumpe i sommerhuset.

Feriehuset ligger et stenkast fra stranden

Den korte afstand til stranden og områdets smukke natur er perfekt til lange gåture i heden eller langs vandkanten. Familien kan dog også udforske den smukke havneby Hvide Sande med de gode restaurant- indkøbsmuligheder, hvilket altid er umagen værd.

Når I alligevel er en tur i Hvide Sande, kan det anbefales, at tage en tur ud til Lyngvig Fyr, som I måske kender fra tv-serien Hvide Sande.

Sommerhusets terrasse er perfekt til grillaftener

Feriehuset har en dejlig, afskærmet og overdækket terrasse, hvor familien kan finde god beskyttelse for vinden samt skygge for solen på de rigtig varme dage. Derudover er terrassen ideel til hyggelige grillaftener med familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2709

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich hier um ein kleines, einfaches gemütliches Ferienhaus. Die Nähe zum Wasser ist super. Die Küche ist einfach gehalten, aber vollkommen ausreichend.
In der kälteren Jahreszeit ist es schwierig, das Haus warm zu halten. Bei Wind zieht es doch etwas durch.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten ganz entspannte Wochen in diesem Ferienhaus. Es ist sehr gemütlich eingerichtet und man hat alles, was man braucht. Die Lage ist super mit viel Platz drumherum und einem kurzen Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus. Wir waren mit drei Erwachsenen und unseren Hunden da und haben uns sehr wohl gefühlt. Das Ferienhaus liegt direkt am Strand. Vom Haus kann man total schöne Spaziergänge machen. Für ruhige Ferien in Dänemark war das Haus super!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 1.200
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...