Hyggeligt feriehus til 4 personer tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 406, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2709
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt og meget velholdt feriehus med skøn beliggenhed kun få minutter fra stranden. Huset er velindrettet og har plads til 4 personer, der i rolige omgivelser kan nyde hyggelige grillmiddage på lange sommeraftner.

Hyggeligt og velholdt feriehus i roligt område for enden af stikvejen.

Dette hyggelige 4 personers feriehus ligger for enden af en rolig stikvej i Bjerregård. Der er gode muligheder for at tilbringe en afslappende ferie langt væk fra hverdagens stress, da området ligger uforstyrret fra det turistfyldte byliv i Hvide Sande. Den afslappende ferie kan nydes i saunaen eller boblebadet med stearinlys, musik i baggrunden og et glas koldt hvidvin. Ligeledes kan du foran pejsen fordybe dig i en spændende bog eller surfe rundt på internettet, der i huset er gratis.

Feriehuset ligger et stenkast fra stranden

Den korte afstand til stranden og områdets smukke natur er perfekt til lange gåture i heden eller langs vandkanten. Familien kan dog også udforske den smukke havneby Hvide Sande med de gode restaurant- indkøbsmuligheder, hvilket altid er umagen værd.

Husets terrasse er perfekt til grillaftener

Feriehuset har en dejlig afskærmet og overdækket terrasse, hvor familien kan finde god beskyttelsen for vinden samt skygge for solen på de rigtig varme dage. Derudover er terrassen til hyggelige grillaftener med familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2709

D.
sagde , Danmark

Et hyggeligt sommerhus i rolige omgivelser og tæt på stranden – med alt det, der skal til, for at få ferien til at blive en success. Enkelte dele af interiøret er en anelse slidte, men huset er trods alt pænt og indbydende.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:83 / 1.200
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...