Sommerhus med sauna og internet på skøn naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 48, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2716
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et hyggeligt sommerhus med en fin og rolig beliggenhed på en dejlig naturgrund i et kuperet område. Huset er 85 m2 og har plads til 5 personer. Der er både sauna, brændeovn, vaskemaskine, tørretumbler og gratis trådløst internet.

Dejligt sommerhus med sauna

Dette sommerhus har 5 sovepladser, fordelt på 3 soveværelser. Alle med gulvtæppe, trævægge og loft til kip. Et af værelserne er med dobbeltseng, et med 2 enkeltsenge og det sidste værelse med en enkeltseng. Badeværelset er lyst og venligt, med bruseniche og indgang til husets sauna. Køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 50 liters fryser. Stuen er hyggelig og med et dejligt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Her er bl.a. en skøn, centralt placeret brændeovn, som giver både hygge og varme i de kolde måneder og en DAB+ radio med Bluetooth. Desuden har huset en energibesparende varmepumpe. Der er gratis trådløst internet i huset.

Charmerende naturgrund

Huset ligger lavt på den let kuperede naturgrund, hvilket giver god læ for vinden. Bevoksningen på grunden er typisk for området og består af både lyng, græs og marehalm. Terrassen er sydvendt og giver masser af mulighed for at nyde solen i løbet af dagen. Der er kun 500 m til det fantastiske Vesterhav, som indbyder til lange gåture og giver masser af dejlig frisk havluft.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.200
Byggeår:1988

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...