Renoveret feriehus med skøn terrasse på en naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 24, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2745
5 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Flot og renoveret feriehus med en flot og smagfuld indretning. Det ligger på en let afskærmet naturgrund kun 800 meter fra Vesterhavet, og det har en stor åben terrasse, hvor du kan slappe af og nyde solens stråler fra morgen til aften.

Slap af og nyd livet i dette renoverede feriehus

Feriehuset er lyst og venligt indrettet, og der er gode faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed, så du bare kan du nyde en dejlig afslappende ferie med familien. Der er naturligvis også gratis trådløst internet, så du kan surfe på internettet og holde dig opdateret og i kontakt med venner og familie. Derudover findes der en chromecast i huset.

På kølige dage sørger brændeovnen for både hygge og varme i stuen, og der er også installeret en energibesparende varmepumpe, som hjælper med at holde el-forbruget nede.

Skøn terrasse på en naturgrund – ideel til solbadning og grillaftener

Feriehuset har en dejlig stor terrasse, hvor du smide dig i liggestolen og nyde solen og den friske luft, mens børnene leger. Og da terrassen også er delvist overdækket og afskærmet er den især godt egnet til en hyggelig grillaften – den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.248
Renoveret / Byggeår:2016 / 1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...