Lyst og hyggeligt feriehus med lukket terrasse og læ, tæt på havet.

3.5
2278
Bjerregårdsvej 321, Bjerregård - Søg på husnr. B2747

Midt i det hyggelige Bjerregård feriehusområde finder I dette lille, hyggelige og lyse feriehus på Bjerregårdsvej 321. Huset er gennemrenoveret i 2014 og fremstår venligt, lyst og indbydende. Et rigtig dejligt feriehus til 4 personer. Her vil I nyde at tilbringe en dejlig og afslappende ferie med familien. Huset er i træ og ligger kun 300 meter fra Vesterhavet

Lys og venlig indretning.

Huset er dejlig lyst og godt indrettet med åben køkken-opholdsrum, som er det centrale i huset. Her er hyggeligt og indbydende med godt lysindfald fra de store vinduespartier. Fra køkkenafdelingen kan man nemt følge med i samtalen i stuen, og her kan man, måske især på kolde dage, også hygge med en kop kaffe og en god bog foran brændeovnen, og lytte til havets brusen og den knitrende ild.

Med den gratis internetforbindelse kan I til enhver dele jeres nye feriebilleder med dem derhjemme, ligesom I kan lave research på nettet og planlægge de næste feriedages aktiviteter.

Der er flotte trægulve i stue og værelser, samt gulvvarme i badeværelset. De 4 sovepladser er fordelt i 2 store soverum og 1 lidt mindre soverum.

For især småbørnsfamilierne vil vaskemaskinen og tørretumbleren være til stor gavn, når der er blevet leget udenfor hele dagen.

Nyd den friske luft og solnedgangen over klitterne

Der er udgang fra opholdsrummet til en skøn og lukket terrasse mod syd og øst, hvor der også er læ-hjørner, så det til enhver tid er muligt at finde et sted at nyde solens stråler. Findes der noget bedre end et glas vin på terrassen – efter en lækker grillmiddag – mens man kan nyde solnedgangen over klitterne?

Når I vil til stranden, ligger denne kun 300 meter fra huset. Her kan børnene flyve med drage eller bygge sandslotte, og om aftenen kan I gå en tur langs vandkanten, mens solen går ned i horisonten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...