Skønt sommerhus i Bjerregård med brændeovn, sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Julianevej 9, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2789
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Julianevej 9 i Bjerregård finder du dette skønne feriehus på en flot naturgrund. Sommerhuset er godt indrettet og har mange hyggelige kroge. Der er 3 terrasser ved sommerhuset, så I har mulighed for at finde læ, når grillmåltidet skal nydes. Efter en frisk gåtur kan i benytte jer af spabadet og saunaen, som sommerhuset er indrettet med. Feriehuset har plads til 8 personer.

Hyggelig indretning med god plads

Køkken-alrummet er hjertet i sommerhuset. Loftshøjden gør stuen dejlig rummelig og lys og her finder du både brændeovn og en god, stor sofa, hvor familien kan samles om et spil eller en god eftermiddagskage. Køkkenet har god plads og er lyst og pænt indrettet. Her er alt det, du skal bruge for at kunne tilberede en lækker middag til familien.

I kan med fordel bruge den energibesparende varmepumpe i stuen.

Velvære til krop og sjæl med spabad og sauna

Feriehuset er indrettet med 4 soverum med plads til i alt otte overnattende gæster. Der er dobbeltsenge på 2 af værelserne, og på de sidste værelser er der enkeltsenge, hvor I kan få ny energi til morgendagens aktiviteter.

Sommerhuset har desuden både spabad og sauna på det ene af feriehusets i alt 2 badeværelser. På kolde dage er det en fantastisk følelse at sætte sig i det varme vand og mærke, hvordan varmen giver fornyet energi til både krop og sjæl.

På det andet badeværelse er der en vaskemaskine, så I har mulighed for at vaske tøj under jeres ophold. Der er gulvvarme på begge badeværelser.

Skønne terrasser og tæt på strand og indkøb

Rundt om sommerhuset finder I mange gode hyggekroge på de 3 terrasser og der er altid en terrasse med læ. En del af den sydvestvendte terrasse er overdækket, hvilket forlænger de lune sommeraftener på terrassen. Overdækningen sørger nemlig for at holde på varmen. Den giver samtidig også læ for vejr og vind allerede fra de tidlige forårsdage. Desuden er denne terrasse lukket.

Der er også tænkt på de yngste i familien, som kan lege på naturgrunden, som både har sandkasse og gyngestativ.

Fra sommerhuset er der 800 meter til Vesterhavet, hvor I kan gå ture med eller bygge sandslotte med børnene. Den lokale købmand ligger kun 500 meter væk, og her kan I købe friskbagt brød til morgenmaden, lækkert kød til grillen og meget mere.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2789

D.
sagde , Danmark

Dejligt område og virkelig skøn strand. Skønt med indkøb i gå afstand.

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt sommerhus med plads til hele familien. Lækkert med 4 terrasser, hvor den ene er overdækket og der er en grill til rådighed. Fin opdeling med mulighed for at “lukke af” til værelsesafdelingen. Super placering mht. strand og købmand. Køkkenet er virkelig godt udstyret og servicen er i god stand. Bonus at der er tænkt på tallerkner og kopper til de små gæster. Vi havde stor glæde af både brændeovn og varmepumpe.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2005 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...