Flot og moderne indrettet sommerhus med stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 221, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2803
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dejligt sommerhus med flot indretning i en moderne stil. Feriehuset ligger i rolige omgivelser på en lille stikvej og i gåafstand fra købmand og strand. Sommerhuset har en 102 m2 stor terrasse, hvor du kan nyde solen hele dagen.

Sommerhus i Bjerregård

I dette flotte og smagfuldt indrettede sommerhus er der tænkt på alt. Her er moderne og komfortable møbler, men samtidigt super hyggeligt og sommerhuset emmer af feriestemning.

På den store flotte afskærmede terrasse kan du nyde morgenkaffen mod øst, følge solen rundt mod syd og slutte dagen af med en smuk solnedgang på den delvist overdækkede terrasse mod vest. Terrassen er udstyret med gode havemøbler, liggestole og grill. For de mindste er der opstillet gynge.

Ved sommerhuset er der bygget et skur, med varmepumpe samt et ekstra køleskab.

Hygge og luksus

Sommerhusets hjerte er det skønne opholdsrum, hvor der er åbent til kip og masser af lysindfald fra de store vinduespartier mod syd og vest. Nyd ferien i den hyggelige glaskarnap med en bog og en kop te, hyg jer i alkoven med en god film i fjernsynet eller nyd en hyggelig middag rundt om spisebordet med venner og familie. Her er plads til i alt 8 personer.

Sommerhuset har 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og 2 sovepladser i alkoven. 2 flotte badeværelser med bruser og gulvvarme samt stor sauna med bænke i 2 niveauer.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og er udstyret med køle/fryseskab, opvaskemaskine, keramisk kogeplade og mikroovn.

Bjerregård

Bjerregård er et lille hyggeligt sommerhusområde i den sydlige del af Holmsland Klit. Her er fjord og hav nærmeste nabo, sammen med store flotte hedeområder, der indbyder til lange spadsere ture. I Bjerregård er der en lille købmand med brødudsalg fra den lokale bager. Flere shopping muligheder finder du i Hvide Sande og Ringkøbing som ligger lige i nærheden .Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 1.250
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...