Luksuriøst feriehus i Bjerregård med sauna og kun 50m til havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 435, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2808
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav ligger dette fantastiske luksushus med plads til 6 personer. Den moderne og stilfulde indretning vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme, og på den lækre terrasse – med udebruser – kan det dejlige solskinsvejr nydes i fulde drag. Udebruseren kan benyttes fra april til november. Hunden er også tilladt her.

Femstjernet feriehus med stilfuld indretning og sauna

Feriehuset på Bjerregårdsvej 435 er opført i 2019 i flotte materialer, og den stilfulde og moderne indretning sætter rammerne for en luksuriøs ferie lidt ud over det sædvanlige. De lækre møbler passer perfekt ind, og de små dekorationer skaber en hyggelig atmosfære.

De store vinduer inviterer solens lys og den vestjyske natur indenfor, og gør de flotte omgivelser endnu mere indbydende. Især i det store opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen, er der rigtig lyst og åbent. Her står også den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer gør de mørke aftentimer og regnfulde efterårsdage endnu hyggeligere.

Huset er samtidig rigtig praktisk indrettet med 2 fine badeværelser, hvoraf der fra det ene er adgang til husets sauna. Her kan I forkæle jer selv med lidt ekstra wellness og velvære på ferien.

Lækker stor terrasse, 50 meter til stranden og udendørs bruser

Den fede træterrasse går stort set hele vejen rundt om huset, og der er masser af afskærmning, så I til enhver tid kan sidde i læ for den friske vestenvind. Nyd feriedagene i de gode havemøbler og liggestole, og følg solen rundt dagen lang på den store terrasse.

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække. Der er kun 50 meter til stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur over strandopgangen. Når I kommer hjem fra en hyggelig dag ved havet, kan I skylle fødderne rene i jeres helt egen udebruser på terrassesom kan benyttes fra april til november.

Den lokale købmand i Bjerregård kan nås på gåben, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til kaffen (og måske lidt lækkert til en hyggelig spil- eller filmaften på sofaen?)

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2808

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super modern, hell und sauber. Direkt an der Düne, nah am Wasser. Die Küche ist perfekt ausgestattet, es fehlt an nichts. Auch die Terrasse (mit Überdachung) ist toll. Der Gasgrill war super. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus selbst sowie die Lage zum Strand sind perfekt. Wir haben nichts vermisst und würden jederzeit wieder Urlaub in diesem Haus machen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus lässt keine Wünsche offen! Sowohl das Haus selbst als auch die Ausstattung und die Lage sind perfekt. Es liegt ruhig und wenn man auf der Couch sitz hat man einen schönen Blick in die Dünen und da es in der ersten Reihe hinter den Dünen liegt ist man auch wirklich in ein paar Minuten am Strand.
Dieses Ferienhaus ist einfach rundum toll und hat uns einen wunderschönen Urlaub ermöglicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.283
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (59 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...