Luksuriøst feriehus i Bjerregård med sauna og kun 50m til havet

5
5528
Bjerregårdsvej 435, Bjerregård - Søg på husnr. B2808

Kun et stenkast fra det brusende Vesterhav ligger dette fantastiske luksushus med plads til 6 personer. Den moderne og stilfulde indretning vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme, og på den lækre terrasse – med udebruser – kan det dejlige solskinsvejr nydes i fulde drag. Hunden er også tilladt her.

Femstjernet feriehus med stilfuld indretning og sauna

Feriehuset på Bjerregårdsvej 435 er opført i 2019 i flotte materialer, og den stilfulde og moderne indretning sætter rammerne for en luksuriøs ferie lidt ud over det sædvanlige. De lækre møbler passer perfekt ind, og de små dekorationer skaber en hyggelig atmosfære.

De store vinduer inviterer solens lys og den vestjyske natur indenfor, og gør de flotte omgivelser endnu mere indbydende. Især i det store opholdsrum, hvor stue og køkken er slået sammen, er der rigtig lyst og åbent. Her står også den klassiske brændeovn, som med sine knitrende flammer gør de mørke aftentimer og regnfulde efterårsdage endnu hyggeligere.

Huset er samtidig rigtig praktisk indrettet med 2 fine badeværelser, hvoraf der fra det ene er adgang til husets sauna. Her kan I forkæle jer selv med lidt ekstra wellness og velvære på ferien.

Lækker stor terrasse, 50 meter til stranden og udendørs bruser

Den fede træterrasse går stort set hele vejen rundt om huset, og der er masser af afskærmning, så I til enhver tid kan sidde i læ for den friske vestenvind. Nyd feriedagene i de gode havemøbler og liggestole, og følg solen rundt dagen lang på den store terrasse.

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed i første klitrække. Der er kun 50 meter til stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur over strandopgangen. Når I kommer hjem fra en hyggelig dag ved havet, kan I skylle fødderne rene i jeres helt egen udebruser på terrassen.

Den lokale købmand i Bjerregård kan nås på gåben, og her kan I hver morgen hente nybagte rundstykker til kaffen (og måske lidt lækkert til en hyggelig spil- eller filmaften på sofaen?)Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.283
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...