Feriehus med overdækket terrasse, spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Nygårdsvej 13, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2813
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Flot og velindrettet feriehus, med smagfuld møblering. Huset er lyst og indbydende, med flot køkken i åben forbindelse med stue. Her er åbent til kip og masser af lysindfald gennem det store vinduesparti mod syd. Skøn overdækket terrasse med masser af læ, perfekt til en hyggelig grillaften.

Hyg dig i Bjerregård

Nyd din ferie ved det skønne Vesterhav. I Bjerregård kan du opleve det brusende Vesterhav og den skønne kontrast til det rolige vand i Ringkøbing Fjord. De lange hvide sandstrande strækker sig flere hundrede kilometer langs den jyske vestkyst, men ved Bjerregård findes nogle af de smukkeste og flotteste badestrande. Her er rig mulighed for hele familien kan boltre sig med leg, solbadning eller opsætning af drager.

Wellness i spa og sauna

Et flot og velindrettet feriehus hvor der er kræset for indretningen og detaljerne. Huset står lyst og indbydende og gennem det store vinduesparti mod syd strømmer lyset ind. Her er åbent til kip og køkkenet er i åben forbindelse med stuen, hvor mange hyggelige feriestunder kan tilbringes med familien. Tænd op for brændeovnen og nyd varmen i hele huset. Huset råder over 4 skønne værelser, alle med dobbeltsenge. Her er 2 badeværelser, hvoraf det ene er med en lækker 2 personers spa og med sauna. I begge badeværelser er der gulvvarme. I huset finder du de aller fleste moderne bekvemmeligheder, såsom stort fladskærmstv, trådløs fiber internet, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Skøn overdækket og afskærmet terrasse

Det danske sommervejr kan være lunefuldt, men også her er der tænkt på disse dage. En super dejlig overdækket og afskærmet terrasse forlænger dine sommerdage og aftener. Her kan mange vidunderlige timer tilbringes med hygge og spisning. Terrassen omkring huset er lukket, så din hund/hunde frit kan gå ind og ud af huset.

Rammerne er sat for en fantastisk ferie.

 

Læs mere om et luksus feriehusSoverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.400
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (150 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...