Hyggeligt ikkeryger-feriehus tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Kirksvej 14, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2821
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Kirksvej 14 er lyst og venligt indrettet, så du straks kommer i feriestemning. Omkring feriehuset har du en dejlig afskærmet terrasse, som også er delvist overdækket – her kan du slappe af og nyde den friske luft i området, mens børnene leger.

Slap af og nyd ferien i dette dejlige feriehus

Op til 6 personer kan i dette sommerhus nyde godt at den fine indretning, og lade det danne grundlag for en skøn ferie ved Vesterhavet. I det hyggelige sofahjørne kan du kan sætte dig godt til rette og se en god film, surfe lidt på internettet eller læse en spændende bog, imens ilden knitrer i brændeovnen. Det åbne køkken i forbindelse med spiseplads og opholdsstuen indeholder alt, hvad I behøver for at forkæle hinanden med lækre måltider. Ved spisebordet kan nogle spille om opvasken, imens andre laver mad. I har dog opvaskemaskinen til hjælp. Den separate fryser på 92 l vil især glæde lystfiskere – her skulle være plads nok til en fisk eller to, hvis I har held med fiskestangen.

I forbindelse med det store badeværelse kan du få wellness i sauna og spabad, hvor du kan lade kroppen blive varmet godt igennem og bare slappe helt af – perfekt efter en tur ved stranden. Tag dig bare god tid – der er et badeværelse mere, som resten af husets beboere kan benytte imens. De 3 soveværelser er fordelt i huset, så I ikke kommer til at forstyrre hinanden. De 6 komfortable sengepladser er fordelt med henholdsvis 2 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge, så I kan indrette jer som I ønsker.

Terrasse med højt til himlen

Den afskærmede terrasse tilbyder både sol og læ i de optimale vejrforhold. Slap af på de komfortable liggestole, eller indtag en kølende plads i skyggen under den overdækkede del af terrassen. Her kan I spise måltiderne udendørs – tænd for eksempel op i grillen, og nyd et lækkert grillmåltid imens vinden lægger sig, og solen går ned. Tæt på feriehuset har du også den lokale købmand, så du hurtigt kan købe ind eller hente friskt morgenbrød.

God beliggenhed i det familievenlige område, Bjerregård

Feriehuset ligger i Bjerregård – et meget populært ferieområde, der hvert år tiltrækker familier og par, som trænger til lille en pause fra hverdagen. Her er kun en frisk gåtur til Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand. Tag en dukkert, eller nyd stranden og vandet med de skønne naturoplevelser, du har mulighed for her.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2821

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes kinderfreundliches Haus mit vielen Möglichkeiten zum entspannen und spielen. Unsere Kinder (4 und 1) haben die vielen Spielsachen geliebt und fleißig gespielt. Die eigenen mitgebrachten haben traurig in im Schrank gelegen. Küche war voll ausgestattet, es hat an nichts gefehlt. Geschirr ebenfalls reichlich vorhanden.
Der Whirlpool war ein Traum, schnell warm und einfach zu bedienen.
Die Betten waren ebenfalls sehr bequem und in einem Zimmer sogar elektrisch verstellbar- ein Traum für alle die Rückenprobleme haben oder einfach gemütlich im Bett ein Buch lesen oder tv schauen wollen.
Wir können dieses Haus aus vollem Herzen empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches, schönes Ferienhaus.Es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren jetzt das siebente mal in diesem Haus, dass sagt doch alles.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.200
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (92 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...