8 personers feriehus med en god og rolig beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 260, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2833
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Feriehuset ligger på en lille sidevej ud til et fredet naturareal. Her kan du nærmest uforstyrret nyde ferien og terrasselivet, mens børnene leger på naturgrunden. Terrassen mod øst ligger især ugeneret – helt perfekt, når morgenmaden kan nydes udenfor.

Den gode indretning gør feriehuset ideelt til 8 personer

I midten af feriehuset har du et dejligt opholdsrum med stue og et åbent køkken/alrum. Her vil du sikkert tilbringe meget af ferien, da rummet emmer af hygge og indbyder til samvær.

På hver side af opholdsrummet har du to soverum og et badeværelse. Denne fordeling er især god, hvis I er to familier, der holder ferie sammen. I det ene badeværelse har du et dejligt spabad og en god sauna, der står klar, når du trænger til et par stunders wellness og selvforkælelse.

Nyd den rolige beliggenhed på de gode terrasser omkring feriehuset

Omkring feriehuset har du flere gode terrasser, så du næsten altid kan finde en plads med sol og læ. Her kan du dase i liggestolen med en god bog, mens børnene leger lige ved siden af. Terrasserne er naturligvis også helt perfekte til måltider, og i huset er der en el-grill til rådighed.

Vesterhavet og stranden kan også nås til fods. Her kan du opleve bølgernes brusen, den friske luft og de smukke solnedgange.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:111 / 1.973
Renoveret / Byggeår:2012 / 2004

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...