Sommerhus ved strand, klitter og cykelstier

4
icon
icon
icon
icon

Dortheasvej 67, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2840
4 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus er nænsomt renoveret, så husets oprindelige stil er bevaret. Huset er lyst og indbydende indrettet og har den helt rigtige sommerhusstemning. I udeområdet finder du en fin, afskærmet terrasse mod syd, hvor den dejlige sommersol og friske luft kan nydes med familien

Husets indretning

Feriehuset er pænt og lyst indrettet med gode møbler. De synlige loftsbjælker i stuen er malet sorte og står i flot kontrast til husets hvide vægge og det rustikke klinkegulv. Spisebordet er placeret i åben forbindelse til køkkenet og lige ved terrassedøren. Huset er perfekt til en mindre børnefamilie eller to vennepar, som gerne vil bo tæt på strand, klitter og cykelstier og i et godt sommerhus. Huset har to soverum, en med dobbeltseng og den anden med 2 enkeltsenge.

Dejligt uderum

Det charmerende træsommerhus er flot og nænsomt renoveret. Den sorte træfacade står flot til det smukke stråtægte tag og de hvidsprossede vinduer. Huset har en fin, delvist afskærmet terrasse med udgang fra stueområdet. Her er der gode havemøbler, liggestole og en grill, så I kan nyde solen, naturen og det gode vejr udenfor.

Strand, klitter og cykelstier

Sommerhuset ligger i et dejligt, naturskønt, som har meget at byde på for hele familien. Her finder du smukke klitter, der ligger som elegante bølger i landskabet. Og bare 450 meter fra huset ligger Vesterhavet og stranden, som er en dejlig oplevelse hele året rundt. På solrige sommerdage inviterer vandet til en dejlig svømmetur, og når vinden blæser, er det fantastisk at mærke naturens kræfter på tæt hold. Området har desuden gode cykelstier, som går fra Nymindegab til Søndervig.

Bare nogle få minutters kørsel fra huset ligger Hvide Sande, som har mange forskellige aktiviteter at byde på. Her kan I shoppe og spise god mad eller købe friske fisk med hjem til grillen. Hvide Sande er et dejligt ferieparadis for både børn og voksne.

Det er ikke tilladt at medbringe kat i huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2840

D.
sagde , Fagerstrand

Fint sommerhus, med alt hvad man behøver som familie. Godt indrettet, rent og pænt. Kan varmt anbefales.

D.
sagde , Danmark

Et super godt nyrenoveret feriehus! Helt klart et besøg værd for par.Fantastisk naturgrund tæt på havet.

D.
sagde , Brabrand

Huset var superfint, hyggeligt og rent. Det havde alt hvad man har behov for. Det ligger hyggeligt og der er ikke langt til stranden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:67 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...