Renoveret sommerhus, tæt på Bjerregård strand

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 448, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2842
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et lyst og indbydende sommerhus med superfin beliggenhed tæt på Bjerregård strand. Huset er renoveret i 2021, velindrettet med komfortable møbler og gode senge. Sommerhuset ligger på en naturgrund og er omgivet af terrasser, så her har du altid chancen for at finde en læfyldt plet.

Nyd ferien tæt på strand og vand

I dette dejlige sommerhus får du rammerne om en dejlig ferie, hvad enten du vælger at kommer når lærken synger og solen skinner, eller når den barske vestenvind bider i kinderne og får bølgerne til at brage ind mod stranden. Bjerregård strand er altid et besøg værd, her er plads til leg og spadsereture året rundt.

Renoveret og hyggeligt

Sommerhuset er renoveret indvendigt i 2021, bl.a. er alt træværk malet så det i dag fremstår lyst og indbydende. Køkkenet er pænt og funktionelt indrettet og står i åben forbindelse med stuen. Rummene er indrettet med komfortable møbler og gode laminat gulve. Smid dig i sofaen, slap af og nyd varmen fra brændeovnen. Læs en god bog eller se dit yndlingsprogram på fladskærmen. De 3 soveværelser er udstyret med gode boksmadrasser. Badeværelset har fliser fra gulv til loft, er funktionelt og i orden.

Gode terrasser

Huset er omgivet af terrasser på alle sider, så her er altid god mulighed for at finde en læfyldt plet hvor du kan nyde den friske luft og lytte til bølgernes brusen. Mod vest er terrassen afskærmet og delvist overdækket og her er alle muligheder for en dejlig grillaften med gode venner og familie.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2842

D.
sagde , Danmark

Vi kom til et særdeles hyggeligt og lækkert indrettet sommerhus. God plads til at spise med hele familien og afslapning i behagelig sofa og lænestol. Fint køkken, der indeholder alt man kunne få brug for.
God mulighed for at finde læ og sol, på terrassen. Helt sikkert et hus vi kunne tænke os at besøge igen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.386
Renoveret / Byggeår:2021 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...