Poolhus til 8 personer, rolig beliggenhed i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 95, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2847
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 13
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Poolhuset har en dejlig beliggenhed på en afskærmet naturgrund, hvor du kan nyde en afslappende ferie i ro og fred. Huset er veludstyret og flot møbleret, og udenfor har du en skøn terrasse, og god plads, hvor børnene kan lege.

8 personers poolhus – helt perfekt til børnefamilien

Store såvel som små vil sikkert nyde poolafdelingen, hvor der kan svømmes og leges i poolen eller slappes af i saunaen og spaen. Den perfekte måde at holde ferie på, når du bare trænger til at være sammen og hygge og grine med familien.

Takket være vinduespartiet mellem stue og poolafdeling, kan du sidde tørt og godt og stadig holde øje med de små vandhunde.

Nyd den rolige beliggenhed med opfriskende ture til stranden

Poolhuset ligger i Bjerregård, der er et roligt ferieområde og kendetegnet af den smukke vestjyske natur med de marehalmsklædte klitter.

Især stranden indbyder til lange gåture langs vandet. Her giver den friske salte luft fornyet energi – og har du hund med, vil den med sikkerhed også elske ture til stranden.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.250
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (76 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...