Hyggeligt feriehus med skønne terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Humlegårdsvej 26, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2852
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
550 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Superhyggeligt og gennemrenoveret feriehus med rolig beliggenhed på en naturgrund afskærmet af små buske og fyrretræer. Feriehuset ligger i gåafstand fra købmanden og store skønne naturområder; både hede og strand. En stor lukket terrasse giver masser af ro og tryghed, når du ferierer med små børn – desuden er grunden perfekt til leg med både gynger og sandkasse. Nyd en afslappet familieferie med op til 6 personer her på Humlegårdsvej 26.

Et ‘ægte’ feriehus, der emmer af hygge og feriestemning. Der er et fint køkken, der er åbent forbundet med den lyse og rummelige stue. Her kan du tilbringe lidt kvalitetstid med familien omkring fælles madlavning, sjove spil eller en god film – og på de køligere dage kan du tænde op i brændeovnen, der giver en ekstra hyggelig atmosfære.

De gode terrasse indbyder til afslapning i solen, mens børnene leger

Omkring feriehuset er der flere terrasser, så du ofte kan finde en plads i læ. Der er intet som at ligge i liggestolen med en god bog og høre børnene lege i baggrunden.

På grunden er der nemlig god plads til, at børnene kan lege og spille bold. Og for de mindre børn er der både gynger og en sandkasse.

Stranden har du kun 750 meter fra feriehuset. Her kan du også tilbringe mange gode timer med at bygge sandslotte, flyve med drage, gå langs vandet eller bare sidde og nyde det smukke syn.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2852

D.
sagde , Danmark

Huset er meget hyggeligt og passede perfekt til vores behov for en lille vinterferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2012 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (45 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...